Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΣΟΚ!!!!!!!!!!!1ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ................

ΣΟΚ!!! Συνεχίζονται οι αυτοκτονίες – δολοφονίες δανειοληπτών, τα ψυχολογικά βασανιστήρια δανειοληπτών και η «οικονομική διεθνής κρίση, η μετάθεση της στην Ελλάδα και τα 800 δισ καταθέσεων σε ευρώ, Ελλήνων πολιτών... Ελβετία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ…

Αναφορά –  Υπόμνημα Ειδικό – & Ανοικτή Επιστολή

Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο με αρ. Πρωτ.675/1-4-2015

Αναφορά –  Υπόμνημα Ειδικό – & Ανοικτή Επιστολή
Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο με αρ. Πρωτ.675/1-4-2015.
ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ
Αρ. Πρωτ……………….

Προς
Κύριο Πρωθυπουργό, Κύριο Τσίπρα Αλ.
Υπουργό Οικονομίας κ. Βαρουφάκη Γ.
Υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης, Υγείας, Αμύνης,  Βουλευτές
Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εισαγγελία Εφετών ΣΔΟΕ, ΣΕΔΔ, Εφορίες.
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, Πρεσβείες Ελβετίας Λουξεμβούργου, Λιχτεστάιν, κλπ.
Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνείς Οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.  Κοιν: ΜΜΕ, Ξένα ΜΜΕ

Αθήνα, 1-4-2015                                       
 Όταν οι τραπεζίτες επιβληθούν θα απολύσουν και εσένα, διότι όλα θα είναι ιδιωτικά πλέον ακόμα και η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία και τότε, αφού θα χρωστάς θα αυτοκτονήσεις και εσύ και τα παιδιά σου, ενώ υπάρχει τρόπος τώρα να το αποτρέψεις. Λαϊκή ρήση.
Θέμα: 1. .  Συνεχίζονται οι αυτοκτονίες – δολοφονίες δανειοληπτών, τα ψυχολογικά βασανιστήρια δανειοληπτών και η «οικονομική διεθνής κρίση, η μετάθεση της στην Ελλάδα ». Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα θύματα των τραπεζιτών. Κάθε μέρα δολοφονείται - αυτοκτονείται και ένας δανειολήπτης. Βοούν οι εφημερίδες και τα μίντια για αύξηση των αυτοκτονιών. Αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα λόγω κρίσης βάσει διεθνών μελετών
Γιατί η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν ασχολείται με αυτό το θέμα, είναι ένα ερώτημα. Γιατί το Τμήμα αυτοκτονιών της Ασφάλειας δεν αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τις υποθέσεις επίσης είναι ερώτημα.
Θέμα: 2. Σήμερα μόνο στην Ελβετία βρίσκονται περίπου 800 δισεκατομμύρια καταθέσεων σε ευρώ, Ελλήνων πολιτών , το τριπλάσιο δηλαδή του Ελληνικού χρέους και παρόλα αυτά ουδείς ερευνά πώς βρέθηκαν εκεί, ουδείς τα ζητά και ουδείς τα φορολογεί. Επίσης δισεκατομμύρια καταθέσεων βρίσκονται Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ… Δια της παρούσης ζητάμε την επιστροφή, δήμευση και φορολόγηση των καταθέσεων αυτών βάσει των νόμων.
Θέμα: 3...
 Θέμα 3. « Στην Ελλάδα, ενώ ανακοινώνονται νέα «μέτρα», που δεν θα βγάλουν σε τίποτα -  σε βάρος των φτωχών πολιτών»-, οι πλούσιοι, που φοροδιαφεύγουν συστηματικά, μέσω «εξωχώριων εταιριών» - που κανείς δεν τις ελέγχει - κάνουν πάρτι στην Μύκονο κλπ..  Στην Ισλανδία και Ιρλανδία συνελήφθηκαν, ήδη,  οι «υπεύθυνοι της «κρίσης» και η κρίση τελείωσε, μόνο στην Ελλάδα δεν τελειώνει η καλοστημένη κομπίνα της κρίσης, ώσπου να πάρουν οι ξένοι όλα τον ορυκτό και φυσικό πλούτο! Να ερευνηθεί  γιατί δεν διώκονται όσοι είναι μέσα στην Λίστα Λαγκάρντ, αφού πλέον είναι νόμιμη μετά την «καταδίκη» του κ. Παπακωνσταντίνου

Θέμα 4. «Η διεθνής δήθεν, οικονομική κρίση, η δήθεν ρευστότητα στην Ελλάδα, η ύφεση, τα άφθονα κοιτάσματα πετρελαίου του Αιγαίου,   ο ορυκτός πλούτος της πάμπλουτης Ελλάδας, οι νέοι τραπεζίτες, τα δυσβάστακτα «νέα μέτρα»   και οι δολοφονίες –αυτοκτονίες δανειοληπτών.
Το Ελληνικό παράδοξο: Οι Έλληνες Τραπεζίτες και Εφοπλιστές είναι οι πιο πλούσιοι στον κόσμο, και οι τράπεζές τους δεν έχουν δήθεν «ρευστότητα» και παίρνουν χάρισμα 218 δις που τα δανείστηκε το κράτος, υποθηκεύοντας την Ελλάδα! Τα χρήματα αυτά ως διά μαγείας εξαφανιστήκανε. Μα δεν υπάρχει ένας σοβαρός εισαγγελέας να δει την «κομπίνα και την απάτη»;

Θέμα 5. «Το 68% του πληθυσμού της Ελλάδας, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Λιποθυμούν οι μαθητές από τον υποσιτισμό. Η εξαθλίωση, το 2014, δεν έχει τέλος: 50.000 περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό. Οι γέροντες δεν έχουν τα βασικά φάρμακά τους. Η χώρα θυμίζει εποχές «Μαρίας Αντουανέτας». Πείνα και δυστυχία, σε συνθήκες νέας κατοχής. Αντίθετα μια μερίδα πολιτών ζει πλουσιοπάροχα και είναι υπεράνω των νόμων.

Θέμα 6. Το ποσό των 218 δις ευρώ σε εγγυήσεις και δάνεια έχει παράσχει το Ελληνικό κράτος στους τραπεζίτες μέχρι σήμερα - Σχεδόν όσο το ΑΕΠ της χώρας. Τράπεζες και δισεκατομμύρια αλλάζουν αστραπιαία χέρια. Οι πολίτες εξασθενούν οικονομικά στην νέα «τραπεζο-δικτατορία» και μαζί με αυτούς η «Αστική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» και η Ελλάδα.
Η δήθεν οικονομική κρίση, οι διαμαρτυρίες, τα Δάνεια,  το ΔΝΤ,  η Ρευστότητα, οι Τράπεζες, οι πάμπλουτοι τραπεζίτες, οι ενοχλήσεις-απειλές- δολοφονίες της Eurobank και των άλλων τραπεζών,  οι  υπερδανεισμένοι πολίτες και οι δολοφονίες - αυτοκτονίες πολιτών».

Θέμα 7.  Όταν αποφασίσει να αντιδράσει η Δικαιοσύνη,  και πρέπει να ερευνηθεί γιατί δεν αντιδρά με τους νόμους της παράβασης του Συντάγματος και της παράβασης καθήκοντος- αν δεν αντιδράσει σήμερα, θα είναι αργά. Ο ξένες δυνάμεις και οι δανειστές – δυνάστες, θα έχουν αλλάξει τους θεσμούς και τα πρόσωπα και ο Εισαγγελέας θα είναι «άνεργος», όπως ο Διευθυντής της Αγροτικής που «πουλήθηκε» στον κ. Σάλλα! Το ίδιο θα γίνει και με τους Υπουργούς! Παρακαλούμε την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να παρέμβει και να ζητήσει επίσημα την λίστα καταθετών στις Ελβετικές Τράπεζες και στις τράπεζες του Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργου, Μ. Βρετανίας, νήσων Τζέρσεϊ, κλπ φορολογικούς παραδείσους. Η απραξία είναι συνενοχή. Επίσης να ερευνηθεί γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο ή όλα ήταν μία προσχεδιαδσμένη απάτη και ένα διεθνές οικονομικό πείραμνα σε βάρος της Ελλάδας.




==========================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου