Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

SOROS ΚΑΙ ΣΙΑ.....

Εισαγγελική παρέμβαση για τον Soros και την παρέα του . . .κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους

Άνοιξε ένας ασκός του "Αιόλου" ... ελπίζουμε να μην μας "πείσουν" για "έωλα σακιά"

Σχετικά: Soros: Η ευρωπαϊκή κρίση είναι χειρότερη από εκείνη της Lehman Brothers

Πολλά και ενδιαφέροντα τα στοιχεία για την έρευνα του εισαγγελέα Κορρέα θα προκύψουν από τις καταθέσεις Πάνου Καμμένου μας προϊδεάζει η πολύ καλή μα; φίληOlympiada:
Ένα απίστευτο κουβάρι ξετυλίγεται μετά την αποκάλυψη του πλέγματος εταιρειών συμφερόντων Σόρος.
Και μπορεί ο συνεργάτης των Ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης Σόρος να δηλώνει ότι αποσύρεται μετά το ασφυκτικό πρεσάρισμα που τρώει (μαζί με το σύστημα Χίλαρυ) από τον Ομπάμα, τα ορφανά του όμως συνεχίζουν να υπάρχουν. Υπάρχουν σε παγκόσμια κλίμακα, φαίνεται όμως ότι αρκετοί εκ των νυν και πρώην μελών αυτών των εταιρειών, εμπλέκονται με τρόπο περίεργο στο περιβάλλον του πρωθυπουργού και του αδελφού του, Ανδρέα Α. Παπανδρέου.
Αυτός είναι και ο λόγος της εσπευσμένης κλήσης του Πάνου Καμμένου από τον εισαγγελέα κύριο Κορρέα που τείνει να συνδέσει το όνομα του με αυτό του γίγαντα πολιτικού από τον Ισημερινό, του Ραφαέλ Κορέα που έσπασε τα δεσμά της πατρίδας του απορρίπτοντας το εξωτερικό χρέος που είχαν δημιουργήσει κατοχικές κυβερνήσεις.
Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν φαίνεται ότι έχει ξετυλίξει και αυτό το κουβάρι, με τα στοιχεία που θα προσκομίσει αύριο στον εισαγγελέα και είναι εμφανές ότι θα αφορούν τις σχέσεις του συστήματος Σόρος με το περιβάλλον του πρωθυπουργού!
Με μία πρώτη ματιά αυτά που βρίσκουμε εμείς είναι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου