Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΑΠ , ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ..........

Μια ανεξάρτητη Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ : ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ .

Η Ελλάδα ΔΕΝ θα μπορούσε ποτέ να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά από μια τέτοια εγγύηση, και τώρα βρισκόμαστε βυθισμένοι στο βούρκο , συνεπεία της προδοσίας των πολίτικων μας .

Η Ελλάδα μπαίνει στο ράφι προς πώληση , επειδή τους οι κάτοχοι των ομολόγων θέλουν τα χρήματά τους πίσω , μετά υψηλών τόκων μάλιστα .

Εξάλλου αυτό το δήλωσε τόσο ανερυθρίαστα και ο ΤΖΕΦΡΥ «προέχει η εξασφάλιση των επενδυτών» .αποφασίζοντας αυτός και τα δεκανίκια του που τον υποστηρίζουν στην βουλή , ότι πρέπει να καταστρέψουν την Ελλάδα παρά να επιτρέψει να χάσουν οι ομολογιούχοι .

Είναι καιρός Έλληνες να αρχίσουμε να αποκαλούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους με το όνομά τους: ΚΛΕΦΤΕΣ !
Πρόκειται για καθαρή κλοπή από τον Ελληνικό λαό και το κράτος , με το πρόσχημα των κυβερνήσεων.
Αιματοβαμμένα χέρια γκάνγκστερ που πολλά από αυτά τα έχουν κάνει πλακάκια μεταξύ τους.


HEIL GAP ( or mind the GAP )
Υ.Γ. (1)
Έλληνες : Ας Επαναστατήσουμε όσο είναι καιρός ακόμη , ενάντια στην κυβέρνηση, τράπεζες, ελίτ, κλπ.
Ας Πάρουμε πίσω τη χώρα μας , ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Διαφορετικά δεν χρειάζεται να είναι κάποιος σοφός για να αντιληφτεί ότι , όλη η Ελλάδα θα γίνει μια γερμανική αποικία.

Υ.Γ. (2) Και μια οικονομική είδηση για κάποιους που μπορεί να ενδιαφέρονται :
Η Παραίτηση της του Jürgen Stark στην Ευρωπαϊκή Κεντρική, στερεί μια γερμανική ψήφο εμπιστοσύνης στον τομέα της διαχείρισης της ΟΝΕ , που μας προειδοποιεί οτι η ευρωζώνη δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά στη διάλυση της ΟΝΕ.

Ο Δρ Stark δεν είναι απλώς ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ. Είναι ο φύλακας της νομισματικής φλόγας της Bundesbank.

Και κάτι επίσης , όπως ο κ. Deo προειδοποιεί : η έξοδος μιας χώρας από την ΟΝΕ δεν θα είναι τόσο ανώδυνη. Οι Νομισματικές ενώσεις δεν χωρίζουν ελαφρά τη καρδία. Η λύση συνήθως συνεπάγεται κοινωνική αναταραχή, ακόμη και πολέμους.
Και πάλι HEIL GAP ( or mind the GAP ) -16-09-2011-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου