Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Εξι συλλήψεις για τη φονική συμπλοκή στο Ηράκλειο

Εξι συλλήψεις ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στο Ηράκλειο που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός νεαρού 21 ετών και τον τραυματισμό άλλων δύο .

Πρόκειται για έξι νεαρούς, δύο 20 έτων, δύο 21 ετών, έναν 18χρονο και έναν 19χρονο, οι οποίοι όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας..................



, συμμετείχαν στα επεισόδια.

Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό στις 04.05 ώρα από το «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου. Από την Αστυνομία προσήχθησαν έξι νεαροί, όλοι Έλληνες, εκ των οποίων συνελήφθησαν οι τέσσερις, καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η συμμετοχή τους στη συμπλοκή. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν και οι δύο νεαροί που διακομίστηκαν τραυματίες στο Νοσοκομείο.

Ο νεαρός από τα Μάλια που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια, έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή και θωρακική χώρα. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο ένας τραυματίας, 21 ετών, ενώ ο δεύτερος τραυματίας (19 ετών) πήρε εξιτήριο μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη συμπλοκή έλαβαν μέρος περίπου τριάντα περίπου ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη και κουκούλες και χρησιμοποίησαν λοστούς, πέτρες, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα. Στο χώρο της συμπλοκής βρέθηκαν καμένες τρεις μοτοσικλέτες.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή και να προσδιοριστεί - εξατομικευτεί το είδος της εμπλοκής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου