Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΠΑΟ ΟΛΕ-ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.......

ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ…Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

Εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο έμεινε ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” πήραν μία νίκη χωρίς αντίκρυσμα, 2-1 (70' Μπουμσόνγκ, 79' Τοτσέ - 61' Μεντούνγιανιν) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και αποκλείστηκαν σε συνδυασμό με την ήττα 3-0 στο Ισραήλ. Ελάχιστα θα μείνουν στη .........



μνήμη όσα συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου, αφού την παράσταση έκλεψαν οπαδοί και αστυνομία, κάνοντας αφόρητη την ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο με δακρυγόνα και φωτιές στα πλαστικά καθίσματα.


Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός λοιπόν, ο υπότροπος για επεισόδια Παναθηναϊκός κινδυνεύει με βαριά “καμπάνα” από την UEFΑ. Όλα ξεκίνησαν στο 5ο λεπτό. Οι περίπου 80 οπαδοί της Μακάμπι πέταξαν φωτοβολίδες σε φίλους του Παναθηναϊκού και οι οργανωμένοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και η ατμόσφαιρα έγινε ακατάλληλη για ποδόσφαιρο, με τον διαιτητή να διακόπτει το ματς για μισή ώρα. Όσο πλησίαζε ο αποκλεισμός, οι οπαδοί εκτραχύνονταν. Στο 75ο λεπτό άναψε μεγάλη εστία φωτιά στη θύρα 4 και δέκα λεπτά αργότερα νέα πυρκαγιά έκανε την εμφάνισή της στο πέταλο. Το ματς τελείωσε μόνο και μόνο χάρη στην ανεκτικότητα του Ιταλού διαιτητή Αντόνιο Νταμάτο.


Μέσα στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του μέχρι στιγμής φέτος, όμως και πάλι τα αμυντικά προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους. Χωρίς να εντυπωσιάσει έδειξε τουλάχιστον ομάδα για πρώτη φορά, είχε τρεξίματα και καλή κυκλοφορία. Πάντως, ο υποβιβασμός πιθανότατα θα επηρεάσει και σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς πλέον οι “πράσινοι” δεν είναι δυνατό να προχωρήσουν σε μετεγγραφές, ενώ ίσως αναγκαστεί να πουλήσει και τον Σεμπάστιαν Λέτο.





Φραστική επίθεση οπαδών σε Κατσουράνη

Έντονες αποδοκιμασίες από οπαδούς δέχθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο πάρκινγκ του Ολυμπιακού Σταδίου. Μάλιστα ένας εξ αυτών φώναξε στον Κώστα Κατσουράνη “Απορώ ρε συ αν ίδρωσες σήμερα τη φανέλα. Ντροπή σου ρε”. Ο διεθνής χαφ απάντησε κάτι μέσα από το πούλμαν και ο οπαδός συνέχισε: “Βρίζεις ρε μέσα από το πούλμαν. Θα το μετανιώσετε, θα έρθουμε να σας τα πούμε στα σπίτια σας”.

Είπαν

Ζεσουάλντο Φερέιρα: "Σήμερα οι παίκτες τα έδωσαν όλα, προσπάθησαν για ότι καλύτερο. Θα ήθελα να πω ότι αν αναλύσουμε τους αγώνες με τη Μακάμπι σε τέσσερα ημίχρονα, στα τρία ήμασταν καλύτεροι και στο ένα όχι. Σε αυτό όμως δεχτήκαμε τρία γκολ και για αυτό αποκλειστήκαμε. Σήμερα η ομάδα μπορούσε να πάει καλύτερα. Σε αυτό το παιχνίδι, εμείς έπρεπε να είχαμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούσαμε να νικήσουμε. Η ομάδα άρχισε δυνατά και οι αντίπαλοι είχαν στο πρώτο 15λεπτο τέσσερις κάρτες. Στο 5' διακόπηκε το ματς για μισή ώρα και ενώ έπρεπε τότε να ανεβάζουμε στροφές, τα πράγματα σταμάτησαν και το ματς άρχισε από την αρχή. Στο δεύτερο είχαμε την πρωτοβουλία και την υπεροχή και δεχτήκαμε γκολ στη μοναδική ευκαιρία τους".

Σεντρίκ Καντέ: "Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Έχουμε τρεις μέρες μέχρι το επόμενο ματς και μετά από αυτό υπάρχει διακοπή. Τότε θα μπορέσουμε να δούμε το τι έχει συμβεί και να το αναλύσουμε.Όλοι μας προσπαθήσαμε πολύ, αλλά πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά βελτιωθήκαμε αισθητά, παλέψαμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε την κατάσταση.Έχουμε μείνει εκτός Ευρώπης και είναι δύσκολη η κατάσταση για εμάς. Πλέον, ο βασικός μας στόχος είναι το Πρωτάθλημα και πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό για να πάρουμε τον τίτλο".

Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: "Νομίζω ότι δεν χειριστήκαμε καλά τον πρώτο αγώνα και αυτό έκρινε τα παιχνίδια με την Μακάμπι. Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι απόψε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Χάσαμε όλοι μαζί, αποκλειστήκαμε όλοι μαζί και πλέον όλοι μας κοιτάμε το πρωτάθλημα που είναι το μόνο που μας έχει μείνει".

Τοτσέ: "Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη που κάναμε στα παιχνίδια της Ευρώπης και μετά να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα για να έχουμε μία καλή χρονιά. Στα αποδυτήρια είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί προσπαθήσαμε και θέλαμε να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να έχουν εμπιστοσύνη οι οπαδοί μας στην ομάδα, ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε στο τέλος στον τίτλο. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό αποκλεισμό και να κοιτάξουμε τη συνέχεια".

Ζέκα: "Πραγματικά αξίζαμε τη πρόκριση, ωστόσο δεν καταφέραμε να τη πάρουμε καθώς αργήσαμέ να ξυπνήσουμε και να αποδώσουμε αυτό που μπορούμε. Πιέσαμε πολύ και κυρίως στα τελευταία 20 λεπτά, χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό» είπε αρχικά ο Ζέκα και συνέχισε: «Πρέπει να ανασυνταχτούμε και να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας για να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι".
Το προφίλ του αγώνα
5' Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς τους Ισραηλινούς. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων μέσα στο γήπεδο, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα, με τον διαιτητή να διακόπτει τον αγώνα
5' Μισή ώρα αργότερα ξεκίνησε από το 5ο λεπτό ο αγώνας
13' Εκτέλεση φάουλ του Λέτο, ο Καντέ πήρε την κεφαλιά, εντυπωσιακή επέμβαση του Χαΐμοφ
25' Εκτέλεση φάουλ του Μεντούνγιανιν, απέκρουσε ο Κοτσόλης
39' Σουτ του Τοτσέ στα σώματα, ο Λέτο στην επαναφορά σούταρε ψηλά άουτ
47' Σουτ του Λέτο, ο Χαΐμοφ μπλόκαρε
61' ΓΚΟΛ (0-1): Αντεπίθεση της Μακάμπι, ο Ατάρ βρήκε τον Μεντούνγιανιν και αυτός με συρτό πλασέ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κοτσόλη
65' Σέντρα του Νίνη, κεφαλιά του Τοτσέ, η μπάλα άουτ
70' ΓΚΟΛ (1-1): Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, με κεφαλιά προς τα πίσω ο Μπουμσόνγκ ισοφάρισε
72' ΚΟΚΚΙΝΗ: Αντιαθλητικό χτύπημα του Κονατέ στον Καραγκούνη, ο Νταμάτο τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη
79' ΓΚΟΛ (2-1): Σέντρα του Καραγκούνη, ο Παβίσεβιτς έκανε χέρι στην περιοχή, ο διαιτητής δεν το είδε, όμως ο Τοτσέ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα
81' ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ: Ο Κλέιτον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά όταν πήρε την μπάλα από τον Καραγκούνη ήταν σε θέση οφσάιντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου