Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΚΟΠΕΣ


Όχι δεν είναί τυχαίο ότι ανεβάζουμε κείμενα χαλαρής ανάγνωσης. Είναι γιατί έχουμε διακοπές . Ανάπαυλα δηλαδή του σώματος και το μυαλού μας από το να κουράζεται και να σκέπτεται για ότι συμβαίνει σε μας τους ίδιους , στην Ελλάδα αλλά και Παγκόσμια.

Με σκίτσα ανέκδοτα και ίσως λαχταριστές σεξ πόζες, για τους άνδρες, καλλίγραμμων γυναικών όπως η Ναόμι Κάμπελ η γαζέλα της πασαρέλας όπως την έλεγαν, θα περάσουν οι καλοκαιρινές μέρες καλύτερα.

Το ίδιο «παρηγοριτικά» και όχι λυτρωτικά είναι τα σκίτσα από το επιδέξιο πενάκι σκιτσογράφων με τις φάτσες των πολιτικών μας σκιτσάρουν, που σαν καρτούν παίζουν τον παράλογο και πολιτικά μη ορθό ρόλο τους σύμφωνα με τα συμφέροντα, των λίγων, των λαμόγιων, των απάτριδων συμφεροντολόγων, και ό,τι άλλο χαρακτηρισμό μπορούμε να δώσομε.

Επίσης στο ίδιο καζάνι βράζουν και οι εξουσίες των Δήμων. Η Ελλάδα γονατίζει τον λαό της και στους δήμους την «Αιδώς Αργείοι» φράση που συνήθιζε να λέει ο νυν δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, όταν ήταν η αντιπολίτευση του πρωην Δημάρχου κ. Θεοδωρόπουλου, δεν ακούγεται από τους νυν δημάρχους για αυτά που κάνουν οι ίδιοι, όπως να διορίζουν συμβούλους με μεγάλους μισθούς, ενώ οι δήμοι είναι καταχρεωμένοι. Και τους διορίζον όχι γιατί χρειάζονται, αλλά γιατί είναι ημέτεροι, φίλοι οι κολεγάτζες προεκλογικές, και εξοφλούν έτσι με τα λεφτά των δημοτών, τους μισθούς και τις θέσεις που έταξαν σε παραταξεις για να τους ακολουθήσουν και να συμπαρασύρουν ψηφοφόρους να ψηφισθούν.

Πάλι συγχύστηκα και ξέχασα ότι είμαι διακοπές.

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου