Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑ - ΚΡΑΤΟΣ

Ποινική δίωξη στον πρώην δ/ντη της κατασκοπίας της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη και του συνεργάτη της ΕΥΠ Σοφοκλή Κουκουλίτσιο άσκησε η εισαγγελία Αθηνών για την απόπειρα ηθικής και βιολογικής εξόντωσης του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη...


Ελλάδα 2014: το παρακράτος στις υπηρεσίες των ιδιωτικών συμφερόντων 
Παιχνίδια εξουσίας πίσω από τις ποινικές διώξεις του πρώην δ/ντη της κατασκοπίας της ΕΥΠ. Μιλάνε στο Κόκκινο και τον Κώστα Βαξεβάνη ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος και η τραπεζικός Αγγελική Αγούλου για τις μισθωμένες υπηρεσίες στελεχών της ΕΥΠ.
Ποινική δίωξη στον πρώην δ/ντη της κατασκοπίας της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη και του συνεργάτη της ΕΥΠ Σοφοκλή Κουκουλίτσιο άσκησε η εισαγγελία Αθηνών για την απόπειρα ηθικής και βιολογικής εξόντωσης του δημοσιογράφου  Κώστα Βαξεβάνη.
Οι  δυο φέρονται να έχουν πλαστογραφήσει αποδείξεις της ΕΥΠ για να συκοφαντήσουν τον...
Κ. Βαξεβάνη ως συνεργάτη της ΕΥΠ.
Ακόμα μια δίωξη ασκήθηκε εναντίον του Αγγελάκη και του Κουκουλίτσιου γιατί σύμφωνα με την Εισαγγελία επιχείρησαν να τοποθετήσουν ναρκωτικά στο σπίτι και στο μαγαζί πρώην δ/ντριας υποκαταστήματος τράπεζας στην Ζάκυνθο η οποία προηγουμένως είχε καταθέσει στο εισαγγελέα Πεπόνη εις βάρος της συγκεκριμένης τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου