Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

58 ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ


Αρχικά ένα μεγάλο χειροκρότημα για την Κεντροαριστερά που μας χάρισε μια παράσταση που δεν κατάφερε κανένας κωμικός μέχρι και σήμερα ενώ το κατάφεραν οι 58 χωρίς μεγάλες δυσκολίες.

Οι μοναδικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν ήταν το ότι έπρεπε να συμφωνήσουν μεταξύ τους,κάτι που αν συνέβαινε θα μας φορούσαν σίγουρα τα γυαλιά διότι θα βλέπαμε μια παράσταση κωμικοτραγική η οποία θα τελείωνε με επίλογο.

Δυστυχώς δεν κατάφεραν να στηρίξουν ούτε τον πρόλογο στην προκειμένη παράσταση.

Η είδηση για την αποχώρηση των 58 έσκασε σαν βόμβα και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Συγκεκριμένα ο κύριος Γιάννης Βούλγαρης ο οποίος και άτυπος επικεφαλής των 58 πήρε τηλέφωνο τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο και του λέει:

"έλα Ευάγγελε;δεν κατεβαίνετε μόνοι σας καλύτερα στις εκλογές γιατί έχω κάτι δουλίτσες αυτό το διάστημα άσε που έχω και κάτι προτάσεις από άλλα κόμματα;α και μην ξεχάσω,δεν υπάρχει κανείς εδώ έφυγαν όλοι"

και κάπως έτσι έκλεισε η παράσταση των 58 με κάποιους να λοξοκοιτούν για ΣΥΡΙΖΑ άλλοι για ΝΔ και άλλοι για Ολυμπιακό που τα πήγε περίφημα με την Μάντσεστερ αφού το μάτς έληξε 2-0 για τον Ολυμπιακό μετά την λήξη της ελιάς.

Υ.Γ. Προς τους άσχετους-- Η ελιά ή ελαιόδενδρο ή λιόδεντρο (επιστ. Ελαία, Olea) είναι γένος καρποφόρων δέντρων της οικογένειας των Ελαιοειδών (Oleaceae), το οποίο συναντάται πολύ συχνά και στην Ελλάδα. Ο καρπός του ονομάζεται επίσης ελιά και από αυτόν παράγεται το ελαιόλαδο. Η ελιά υπήρξε το σύμβολο της θεάς Αθηνάς.

Συνήθως δέχεται επιθέσεις από τον Δάκο ή από ασυμφωνία απόψεων σχετικά με τα ψηφοδέλτια ή την ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου