Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΑ...............

Για την καρέκλα ρε γαμώτο! Μέχρι κάποιος να τη σπάσει και να τους βάλει τα καρεκλπόδαρα στον κώλο!

Η καρέκλα έχει εκπληκτική δύναμη. Όχι η κοινή καρέκλα, αλλά αυτή της εξουσίας. Η καρέκλα της εξουσίας έχει τόση δύναμη, που σε κάνει να δέχεσαι να γίνεσαι ρόμπα ξεκούμπτωτη διεθνώς, αρκεί να μη χάσεις την καρέκλα.
Είναι η καρέκλα του Πρωθυπουργού με την οποία έχει δεθεί ο Σα(χλα)μαράς και γι' αυτό θα καταψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική Επιτροπή σε σχέση με την υπόθεση των υποβρυχίων. Το γεγονός ότι πριν 2 μόλις χρόνια σύσσωμη η ΝΔ ορθώς κατακεραύνωνε τον Βενιζέλο για τη συμφωνία που είχε υπογράψει για την προμήθεια των υποβρυχίων, για τους Νεοδημοκράτες δεν σημαίνει τίποτα, προέχει η...
καρέκλα.
Σήμερα θα υποστηρίξουν τις αποφάσεις και τις πράξεις του Βενιζέλου, καταψηφίζοντας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και φοβούμενοι ότι θα τους σηκώσουν από την καρέκλα. Φοβούνται ότι η κυβέρνηση δεν θα ολοκληρώσει το "θεάρεστο" έργο της. Αυτό που δημιουργεί ύφεση, ανεργία, πείνα, θανάτους και αποτελεί "βούτυρο στο ψωμί" των νεοναζιστών της ΧΑ. Θα στηρίξουν τις αποφάσεις και τις πράξεις του Βενιζέλου, που αντικειμενικά ζημίωσαν τη χώρα  με πολλά εκατομμύρια ευρώ και άφησαν το ΠΝ χωρίς τα υποβρύχια που χρειάζεται. Θα το κάνουν με "μισή" καρδιά αλλά για τη καρέκλα ρε γαμώτο. 
Μέχρι κάποιος να τη σπάσει και να τους βάλει τα καρεκλπόδαρα στον κώλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου