Από τον Βασίλη Μπόνιο
Θα μπορούσαμε να αποδεχθούμε ακόμη και το γεγονός να υπάρχουν "παράπλευρες απώλειες", όπως θα μπορούσε να αποκαλέσει ο "τεχνοκράτης" Στουρνάρας τους θανάτους από το κρύο εξαιτίας της άρνησής του να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο.
Θα μπορούσαμε να δεχθούμε κι άλλα χειρότερα δεινά εάν είχαμε την παραμικρή ελπίδα ότι ο δημόσιος υπάλληλος και κρατιστής Στουρνάρας επιχειρούσε την παραμικρή μεταρρύθμιση στον διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό.
Αντ΄ αυτού 3 χρόνια τώρα είμαστε αντιμέτωποι με μια λαίλαπα τραμπούκικης φτωχοποίησης των πολιτών για χάρη των άθλιων κομματικών στρατών της μεταπολίτευσης, οι οποίοι όχι μόνο μένουν ανέγγιχτοι αλλά βλέπουν και τους μισθούς τους να αυξάνονται.
Ο κρατιστής Στουρνάρας δεν είναι παρά ο συνεχιστής της άθλιας πολιτικής των κυβερνήσεων και ειδικότερα των υπουργών Οικονομικών της μεταπολίτευσης οι οποίοι ξεζούμιζαν την ιδιωτική οκονομία και τις επιχειρήσεις, για χάρη του κομματικού κράτους των μιζαδόρων υπουργών-κάποιοι και στενοί φίλοι του Στουρνάρα-τους οποίους ούτε καν αυτό το ντοκουμέντο της λίστας Λαγκάρντ δεν μπορεί να ακουμπήσει και να τους στείλει στον Κορυδαλλό.
Από την λαίλαπα των κρατιστών υπουργών της κυβέρνησης ξεχωρίζουμε τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος είναι ο μόνος που επειχειρεί κάποιες μεταρρυθμίσεις στο σαθρό τέρας της κρατικής μηχανής.
Θα δεχόμασταν να πεθάνουμε από το κρύο εάν ο δημόσιος υπάλληλος και κρατιστής Στουρνάρας είχε την παραμικρή διάθεση να αλλάξει το διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό.
Για το μόνο που μπορούμε να ευχαριστήσουμε τον κρατιστή Στουρνάρα και τους κρατιστές συμβούλους του, είναι για την μέγιστη προσφορά τους στους νέους ανθρώπους που δεν είναι άλλη από την αποτέφρωση (με την πολιτική που εφαρμόζει) της ΝΔ.
Ο Στουρνάρας και οι σύμβουλοί του στέλνουν στην ΝΔ στην κόλαση της ιστορίας να κάνει παρέα στους νεκρούς πασόκους οι οποίοι κάνουν ζωντανιλίκια...