Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Γιορτές έχουμε, χρονιάρες μέρες και ευχόμαστε σε όλους σας αγαπητοί Γλυφαδιώτες, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.  Ευχόμαστε επίσης δύναμη και άσβεστη ελπίδα στον αγώνα για ουσιαστικές ανατροπές μέσα στο 2014, τόσο στη ζωή μας όσο και στη χώρα μας, για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας. Ειδικότερα για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και η Πρόεδρός μας κ. Αθηνά Λυγνού, με νέες δυνάμεις και ευρύτατες συσπειρώσεις, που όλο και μεγαλώνουν, θα δώσουμε τη μάχη για την ανατροπή της πορείας του Δήμου, για την ανάπτυξη και την προκοπή της πόλης μας προς όφελος των κατοίκων της.
Γιορτινές ημέρες λοιπόν και συνηθίζεται να κυλούν σε ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα.  Αυτό ίσως θέλησαν να ενισχύσουν και δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι, ένας παλιός και ένας νέος και μας παρουσίασαν με τις δηλώσεις τους «τα ανέκδοτα του Σαββάτου». Ο τίτλος είναι δικός μας, δεδομένου ότι επέλεξαν ημέρα Σάββατο να το κάνουν.
Σάββατο 14/12/13 προηγήθηκε ο νέος, δηλαδή ο κ. Γ. Παπανικολάου. Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε για να παρουσιάσει την υποψηφιότητά του, τόνισε μεταξύ άλλων, σοβαρά σοβαρά «Είμαστε εδώ πέρα και πάνω από κόμματα»! Γέλασε και ο κάθε πικραμένος. Πως να γίνει αλλιώς άλλωστε όταν ένας εν ενεργεία Ευρωβουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, που τον προλόγισαν, τον παρουσίασαν και δήλωσαν ότι τον στηρίζουν επτά (7) Υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, λέει ότι είναι πέρα και πάνω από κόμματα;!!
Σάββατο 21/12/13 ακολούθησε ο παλιός, δηλαδή ο σημερινός Δήμαρχος της πόλης. Στο χορό της παράταξής του είπε, και μάλιστα με πολύ στόμφο, ότι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές «Η υποψηφιότητα της Δυνατής Γλυφάδας θα έχει υπερκομματικό χαρακτήρα»! Εδώ πια γέλασε και το παρδαλό κατσίκι. Επί δεκαοκτώ (18) χρόνια πριν γίνει Δήμαρχος, ήταν διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ διαδοχικά σε Διοικητικά Συμβούλια Ταμείων, στην ΕΑΒ, Γεν. Δ/ντης στα ΗΛΠΑΠ και Δ/νων Σύμβουλος της ΕΘΕΛ. Φανατικός φιλοβενιζελικός, στήριξε την προεκλογική του εκστρατεία το 2012 διοργανώνοντάς του και ομιλία μέσα στο Δημαρχείο. Μια τέτοια προϊστορία είναι πράγματι ένα σαφές δείγμα υπερκομματικότητας….!!
Αυτά προς το παρών για να ευθυμήσουμε μέρες που είναι. Για τα υπόλοιπα που είπαν, θα επανέλθουμε επι της ουσίας μετά τις γιορτές.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Με εκτίμηση
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου