Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓEΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔHΜΑΡΧΟ

«ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»


Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Μ. Βαρβιτσίωτης επικεφαλής της παράταξης

«Μαζί για την Γλυφάδα» κατήγγειλε ενώπιον δημοσιογράφων και πλήθους δημοτών

το Δήμαρχο κ. Κώστα Κόκκορη.




Στην συνέντευξη του τόνισε ότι «το παιχνίδι ήταν πουλημένο»,κατήγγειλε την συμφωνία και ζήτησε να παραιτηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Στην συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς στο Συμφωνητικό Συνδιοίκησης και Προγραμματικής Σύγκλισης για τον Δήμο Γλυφάδας» μεταξύ του δημάρχου και των κ. Λανδράκη και Παπαδόπουλου την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών 14 Νοεμβρίου 2010. Η συνδιαλλαγή είπε ήταν με ανταλλάγματα στην ιδιότυπη παρέα του Κόκκορη και ακυρώνει στην πράξη το ρόλο του δημοτικού συμβούλου, και εκθέτει τους συμβούλους του, που δεν είχαν υπόψιν τους αυτές τις μεθοδεύσεις.



Τελικά μίλησε για την «γλυφαδιώτικη τρόϊκα» που φοβάται τον έλεγχο και η οποία θα καταγραφεί ως συνονθύλευμα συμφερόντων που ενώθηκαν συγκυριακά με στόχο την νομή του δήμου σε συγκεκριμένες οικογένειες.


Δείτε τα Βίντεο με όλη την συνέντευξη τύπου και τα βίντεο με την αποχώρηση του κ. Βαρβιτσιώτη από την αίθουσα του δημοτικού συμβούλιου με θέμα τον προϋπολογισμό, όταν η πρόεδρος κ. Σάκκου απαγόρευσε να λάβει τον λόγο προ ημερησίας ο κ. Βαρβιτσιώτης και να καταγγείλει μέσα στην αίθουσα τα γεγονότα.




1η δηλωμένη άγνοια συμβούλου για την επίμαχη συμφωνία


Ο δημοτικός σύμβουλος του δημάρχου κ. Κόκκορη κ. Β. Μουλάκης με ανοιχτή επιστολή διαχώρισε την θέση του από το «Συμφωνητικό Συνδιοίκησης» και υπογράμμισε ότι η συστράτευση του με την παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα» είχε και έχει ως μοναδικό σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά του στα κοινά του δήμου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου