Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011


ΓΛΥΦΑΔΑ

Με δελτίο τύπου ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας ότι έκανε το αυτονόητο στην πόλη, ότι δηλαδή εκχιόνισε τις περιοχές που έπεσε χιόνι και ιδίως τα σχολεία.
Βέβαια στην Ελλάδα του ΔΝΤ τίποτα δεν είναι αυτονόητο, αφού την Δευτέρα το βράδυ στην επιστροφή των εκδρομέων κλείστηκαν στην Μαλακάσα 7 ώρες τα αυτοκίνητα λες και ήταν στον Βόρειο Πόλο. Και μάλιστα στην Εθνική «Ιδιωτική» οδό με ένα σκασμό διόδια πληρωμένα να πίνεις καφέ στο Σείριος για να ζεσταθείς για 7 ώρες!!!
Για αυτό εμείς στην Γλυφάδα δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα αφού ο Δήμος έτρεξε να καθαρίσει τα σχολεία από το χιόνι, και όχι οι ίδιοι οι μαθητές !!!!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση υπήρξε η αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η χθεσινή χιονόπτωση στο Δήμο Γλυφάδας. Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία εκχιονισμού δρόμων, κεντρικών σημείων και σχολικών κτιρίων για τη διευκόλυνση τόσο της διέλευσης των οχημάτων και όσο και της ασφαλούς μετάβασης των μαθητών στα σχολεία.

Οι εργαζόμενοι του τμήματος Καθαριότητας με τον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό και τη συμμετοχή του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη και του αρμόδιου αντιδημάρχου Δ. Τσαμπίρα προχώρησαν στον εκχιονισμό των ακόλουθων σημείων:

  1. περιμετρικά την Αγ. Νεκταρίου (από Κύπρου μέχρι Γεννηματά)
  2. οδοί: Κων/νου Αθανάτου, Ήβης, Ψηλορείτου, Ιρίδος, Αττικής, M. Ασίας, Βυζαντίου, Δωδεκανήσου,
  3. σε κάποια σημεία στις περιοχές Αιξωνή και Αίγλκαθώς και όλων των σχολικών κτιρίων μ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
&

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου