Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ



Με επιστολή του προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης διεκδικεί το δικαίωμα και την δυνατότητα να παρίσταται σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου απρόσκοπτα. Την δυνατότητα του αναιρεί η Πρόεδρος, η οποία όπως αναφέρει στην επιστολή του, παρά τα συμφωνηθέντα, ορίζει συνεδρίαση του Δ.Σ ημέρα Τρίτη κατά την οποία Νομοθετεί η Βουλή και πρέπει να είναι παρών στην Βουλή.


Με τους καταστηματάρχες των καφέ ή τα «τραπεζάκια στα πεζοδρόμια» συνομίλησε ο Δήμαρχος Γλυφάδας με του ιδιοκτήτες της Ζησιμοπούλου και έπεται συνέχεια όπως απάντησε στην κ. Λυγνού που έθεσε την ερώτηση. Οι επόμενοι καταστηματάρχες έπονται για να μάθουν ότι ας χαίρονται μέχρι την καταληκτική προθεσμία ή dead line 30 Ιουνίου, διευκρίνισε ότι η συνάντηση μαζί τους ήταν ανοιχτή και φανερή, όπου τους δόθηκε το σχέδιο συμμόρφωσης.

Δεν μένει παρά μόνο να δούμε τα αποτελέσματα στις 30 Ιουνίου γιατί το έργο το έχουμε δει παιγμένο στην αίθουσα των Συμβουλίων να καταφθάνουν συν γυναιξί και τέκνοις οι εργαζόμενοι μπροστάρηδες και στα μετόπισθεν οι ιδιοκτήτες και να κλαίνε για χαμένες θέσεις και ψωμάκι αν δεν δοθούν οι άδεις των μαγαζιών.

Ο επίλογος είναι ότι το θέμα παραμένει στις γνωστές Ελληνικές Καλένδες. Αν δε έρθει και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Κούγιας τότε μάλλον δύσκολα τα πράγματα!!!!


http://www.youtube.com/watch?v=Vmk61rYRd8M


Τα Πολιτιστικό

Δεν πρόφθασε να χαρεί ο ιδιοκτήτης το φανταστικό ποσό- λαχείο που νοίκιασε των 25.000 ευρώ κάθε μήνα, το οποίο πληρώνει ο Δήμος, ή όσα του έμειναν από τις διαφυγές …. τώρα ο νέος Δήμαρχος θέλει να βάλλει τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις και όπως δήλωσε θα φύγει το Πολιτισμικό και Πνευματικό από εκεί για άλλη στέγη, διότι είναι «πολλά τα λεφτά πατριώτη»... Για να δούμε θα γίνει και αυτό;;; γιατί κρατάμε μικρό καλάθι… !!!




Η ΠΟΕ

Τα έψαλε με ανακοίνωση της η ΠΟΕ στον Δήμαρχο κ Κόκκορη για τους δικούς τους υπαλληλικούς λόγους βέβαια όπως π.χ ότι δεν ρωτήθηκε ο σύλλογος για την θέσπιση του Γενικού Γραμματέα και την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τους ανωτέρους Υπαλλήλους του Δήμου. Όμως ο Δήμαρχος δήλωσε ότι δεν τον αφορά αν δε αρέσει στην ΠΟΕ, γιατί είναι αποφασισμένος να φτιάξει τον Δήμο.


Τώρα ο Γενικός Γραμματέας με τα τόσα έξοδα και τους μισθούς τι χρειάζεται στο Δήμο, και μάλιστα ο καθ’ όλα αγαπητός, πρωην Δήμαρχος Ελληνικού. Δήμαρχος ήταν άλλα όχι Μάνατζερ αν θέλουμε να μιλήσουμε με την γλώσσα της επιστημονικής εξειδίκευσης!!!!


Επίσης αυτοί οι Σύμβουλοι που δυνητικά επιτρέπει ο Καλλικράτης να προσλαμβάνουν οι Δήμαρχοι με μισθούς υπέρογκους, ποιους θα βολέψουν; Γιατί κριτήρια δεν βλέπω να υπάρχουν αξιοκρατικά και δεσμευτικά για τις θέσεις αυτές. Μόνο τα λεφτά καθορίζονται και είναι πολλά πατριώτη… κάπου στα δυόμιση χιλιάρικα έκαστος !!! Και από συμβουλές… να φάνε και οι κότες.


Ο συμπαραστάτης


Εκείνος ο έρημος συμπαραστάτης στο πολίτη και τον επιχειρηματία προκοπή δεν βρήκε σε κανένα Δήμο.

Τι το θέλει και ο Καλλικράτης και τον θέσπισε και μάλιστα με ανοιχτή ψηφοφορία!!! Στάθηκε αδύνατο να πάρει ένας το 70% των ψήφων. Όλοι ψήφιζαν άλλα …των άλλων… Εκεί είχε και κάποια κριτήρια ο Καλλικράτης. Είχε και προτεινόμενους από την αντιπολίτευση. Είχε και όποιον δημότη ήθελε!!! Αλλά τι να τον κάνουν αυτόν οι δήμαρχοι ..πατριώτη.. Να τον πληρώνουν ; Κανένα δήμαρχος δεν θέλει…. Διότι με εκλογή και δίχως συμφωνίες δουλειά πως θα γίνει στην πολιτική;;;


Τα σχολεία της Γλυφάδας δεν συγχωνεύονται. Θα λειτουργούν όπως έχουν είπε ο Δήμαρχος σε ερώτηση του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη Προέδρου των Νέων στον Δήμο Γλυφάδας.


Οι πινακίδες;;; Αλίμονο στις διαφημιστικές εταιρείες!!! Θα ελεγχθούν και θα κατέβουν δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Κόκκορης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου