Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΓΛΥΦΑΔΑ - Συνέντευξη του Δημάρχου

Aλαλούμ με το «μνημόνιο»


ΥΠΕΚΦΥΓΗ ή ΑΛΗΘΕΙΑ


Παρακολουθείστε. την ομιλία του Δημάρχου κ. Κ. Κόκκορη στα πρώτα βίντεο και τις απαντήσεις του στα τελευταία



Σε μία εκτενή αναφορά για τα έργα που θα γίνουν στον Δήμο Γλυφάδας αναφέρθηκε το Δήμαρχος κ. Κώστας Κόκκορης σε συνέντευξη τύπου που κάλεσε και έδωσε στους δημοσιογράφους.




Στην συνέντευξη ο Δήμαρχος κ. Κόκκορης αναλυτικά μίλησε για τα θέματα του Δήμου και τα έργα που δρομολογούνται να γίνουν και δόθηκε δύο μέρες μετά από την συνέντευξη του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ως γνωστό η προηγηθείσα του κ. Βαρβιτσιώτη είχε θέμα τη καταγγελία της συμφωνίας «Συμφωνητικό- Μνημόνιο της Συνδιοίκησης» κατά το οποίο οι συνεργαζόμενες παρατάξεις και τα πρόσωπα θα ελάμβαναν θέσεις κλειδιά. Μετά το το τέλος της ομιλίας του δέχθηκε ερωτήσεις οι οποίες βέβαια αφορούσαν το καυτό θέμα των τοποθετήσεων προσώπων και των επικεφαλής των παρατάξεων σε θέσεις έμμισθες θέσεις του Δήμου.



Σε ερώτηση να πράγματι το συμφωνητικό έχει τις υπογραφές του ιδίου και των αρχηγών των εμπλεκομένων παρατάξεων αρνήθηκε εμμέσως παραπέμποντας στις ανακοινώσεις που έδωσαν οι κ. Στέλιος Λανδράκης και την επιστολή του κ. Οδυσσέα Παπαδόπουλου προς τον αρθογράφο της Ελευθεροτυπίας η οποία αναδεικνύει το θέμα της «Συμφωνίας» ή όπως έλαβε την ονομασία του στην Γλυφάδα «Μνημόνιο συνεργασίας».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου