Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ-ΠΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ


Αγαπητοί συμπολίτες, σας γνωρίζουμε ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι στην κατάληψη του οδοστρώματος της οδού Λαζαράκη, μπροστά από τον Κωτσόβολο, που προχώρησε η δημοτική αρχή, ενόψει των Χριστουγέννων. Πέραν της αισθητικής, δημιουργείται κυκλοφοριακό έμφραγμα, με αποτέλεσμα να πλήττονται τα καταστήματα και να ταλαιπωρούνται όσοι επισκέπτονται το εμπορικό κέντρο.
Δεν αντιλαμβανόμαστε την επιμονή της δημοτικής αρχής σε ένα τόσο οφθαλμοφανές πρόβλημα, να μην ανοίγει αμέσως το δρόμο! Ποιοι είναι αυτοί που σκέφτηκαν του κλείσιμο του δρόμου για να εξυπηρετηθεί ένας ιδιώτης με σκοπό το κέρδος;
Επίσης διαφωνούμε κάθετα με την απόφαση της δημοτικής αρχής να γεμίσει με καντίνες την παραλία και με πάγκους μαναβικής και λουλουδιών την πόλη. Γυρίζουμε 50 χρόνια πίσω! Η πόλη μας που είναι γεμάτη από καταστήματα όλων των ειδών, δεν έχει καμία ανάγκη να θυμίζει τριτοκοσμικό παζάρι!
Καλούμε τη δημοτική αρχή να σταματήσει άμεσα κάθε ενέργεια που θα γεμίσει την πόλη μας με πάγκους και καντίνες που το μόνο αποτέλεσμα που θα έχουν είναι η υποβάθμιση της εικόνας και της λειτουργίας της, καθώς και της ζωής των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου