Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

logo 6.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                              Γλυφάδα, 14 Δεκεμβρίου 2015

            Με μεγάλη επιτυχία, μέσα στο κατάμεστα  από κόσμο χώρο του Καλλιτεχνοράματος που φιλοξενήθηκε η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας  ‘Εμείς’’ πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό μπαζάρ στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2015.

Μέσα σε κλίμα χαράς, ενθουσιασμού και προσφοράς στον συνάνθρωπο οι γυναίκες δημιουργοί και μέλη της Ένωσης έφτιαξαν πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και υποδέχτηκαν τους επισκέπτες με καλοσύνη και αγάπη .
Σε μια όμορφη, ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη χριστουγεννιάτικες μελωδίες ,οι επισκέπτες κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους και παράλληλα να συνδράμουν στον ιερό σκοπό του σωματείου  .
Με ευγνωμοσύνη  το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας ‘Εμείς’ απευθύνει  τις θερμές του ευχαριστίες σε ολους όσους παραβρέθηκαν και ελπίζει να είναι παρόντες και στις επόμενες δράσεις της «Γιατί η αγάπη αναζητεί πάντα έναν τρόπο. Η αδιαφορία βρίσκει πάντα μια δικαιολογία».
            

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :η βουλευτής Β’ Αθήνας κ. Χαρά Καφαντάρη , o Αντιδήμαρχος Εσόδων και Διοικητικού κ. Δημήτρης Νιτσιόπουλος , ο Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, η δημ. Σύμβουλος και Πρόεδρος των Μικρασιατών Γλυφάδας κ. Μαίρη Παπάζογλου, η Πρόεδρος της ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας κ. Δωροθέα Ζουμπουλίδου, η Πρόεδρος του Καλλιτεχνοράματος κ. Σμαράγδα Κατσούλη,η Πρόεδρος του συλλόγου ΄΄φίλοι χορού και παράδοσης’’κ. Αναστασία Βατιμπέλα, η Αντιπρόεδρος του συλλόγου γυναικών ‘με καρκινο του μαστού’ με μέλη του ΔΣ  κ. Μαρία Κορονέλλου , η κ. ΜΠΕΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ , η Αντιπρόεδρος των Νοτίων προαστίων κ Τατιάνα Κόγια, ο κ. οικονομολόγος κ. Βασίλης Παλιούρας, πλήθος μελών και φίλων της Ένωσης, η κ. Άντα Θωμά από το Γλυφάδα metropolitans χορηγός του σωματείου , από το Ανθοπωλείο ‘Amarildo’  χορηγός και μέλος του σωματείου κ. Τζούλη Μπατζάκη  , από την ORIFLAME , χορηγός του σωματείου ,κ. Καραγκούνη Χρυσούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου