Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ..........

Άρχισαν τα… όργανα. Τα έκανε λαμπόγυαλο στην Εφορία Ηρακλείου!



Είδε την αγροτική του επιδότηση να γίνεται "καπνός" και τα έκανε λαμπόγυαλο, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, στην Εφορία Ηρακλείου!
Ο λόγος για αγανακτισμένο αγρότη που αφού είδε πως έχει μπλοκαριστεί η επιδότηση του, ύψους περίπου 20.000 ευρώ, έσπασε τα τζάμια και ότι έβρισκε μπροστά του, με θεατές τους εμβρόντητους επισκέπτες και τους φοβισμένους φοροεισπρακτορες όταν ενημερώθηκε ότι δεν θα πάρει ούτε ευρώ από τα λεφτά της επιδότησης αν προηγουμένως δεν διευθετήσει την εκκρεμότητα των δόσεων που έχει για οφειλές που ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.
 Πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο για την πρώτη δόση πρέπει να πληρώσει 15.000 ευρώ, τις οποίες, όπως εξήγησε, δεν είχε. 
Μάταια προσπαθούσε να τους πείσει να αποδεσμεύσουν τα χρήματα για να πάρει τα λεφτά της επιδότησης, τα οποία περίμενε πώς και πώς για να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους ενόψει και των Χριστουγέννων. Όταν άκουσε ότι σε διαφορετική περίπτωση δεν πρόκειται να πάρει δεκάρα τσακιστή, τρελάθηκε.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση αν και δεν έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του. Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι συνελήφθη συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο πήγε να παραλάβει το αυτοκίνητο του αγρότη, το οποίο είχε εγκαταλείψει μετά το επεισόδιο στην Εφορία. Τελικά ο νεαρός συγγενής αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου