-Ο Ολυμπιακός μπαίνει με μέσο στο Champions League και βγαίνει με την αξία του...,
έλεγε ένας Ολλανδός δημοσιογράφος στον Νίκο Χασαπόπουλο του ΒΗΜΑτος κάνοντας την σχετική πλάκα.
Μόνο που η ήττα με την Άρσεναλ έχει τον "Μητσοτάκη" της και αυτός δεν είναι άλλος από την Όλγα Γεροβασίλη, τον θηλυκό Μαρούδα του Τσίπρα.
H κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, με την παρουσία της στα VIP του Καραισκάκη, έφερε στον Ολυμπιακό όλη την καλοτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Στην διάρκεια του χθεσινού απογεύματος η Ολγα Γεροβασίλη επεδείκνυε με ενθουσιασμό την τιμητική πρόσκληση που είχε λάβει από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν την αδυναμία τους στον Ολυμπιακό. Νίκος Παππάς, Σταύρος Κοντονής, Ρένα Δούρου, Θεόδωρος Δρίτσας, είναι από τους βαμμένους κόκκινους του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας είναι βάζελος.
Είναι πολύ λογικό η πλειοψηφία των υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνουν Ολυμπιακοί. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους-ψηφοφόρους.
ΣΥΡΙΖΑ και Ολυμπιακός έχουν πολλά κoινά. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτος παράγκες. Κάθε υπουργείο και παράγκα.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης δε, θα μπορούσε να διεκδικεί τα πνευματικά δικαιώματα της ονομασίας προέλευσης από την αντίστοιχη παράγκα του Ολυμπιακού.
Η πλειοψηφία των υπουργών όλων των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης δήλωναν Ολυμπιακοί και θεωρούσαν χρέος τους να εμφανίζονται στις εξέδρες του Καραισκάκη.
Τους υπουργούς των ελληνικών κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης, η υστεροβουλία.
Οπως επίσης και τους δημοσιογράφους.
Υπήρξαν πολλοί δημοσιογράφοι που έκαναν καριέρα από τα επίσημα του Ολυμπιακού. Κάποιοι έγιναν και μεγαλομηντιάρχες.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος συνήθιζαν να παρακολουθούν από τις σουίτες της Μεγάλης Βρετανίας τα καλοταισμένα περιστέρια της Βουλής.