Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Για συμμαζέψου λίγο ρε παλιοκαθίκι Κοτζιά .



Το δήθεν ελληνικό ΥΠΕΞ έβγαλε μια εθνικά κατάπτυστη ανακοίνωση για το περιστατικό της επίθεσης στα γραφεία του μουσουλμανικού κόμματος DEB στην Κομοτηνή καθώς ασχολήθηκε με ένα ζήτημα που είναι καθαρά εσωτερικής ασφάλειας και αρμοδιότητα της Αστυνομίας, εκτός εάν θεωρεί ότι η Κομοτηνή βρίσκετε σε χώρα του εξωτερικού.
 Δηλαδή όταν κάνουν επιθέσεις σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ ή των άλλων κομμάτων βγάζει ανακοίνωση το ΥΠΕΞ; 
Οι Έλληνες μουσουλμάνοι δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Εξωτερικών.
 Με αυτό τον τρόπο από μόνο του το ΥΠΕΞ παραδέχεται ότι οι Έλληνες μουσουλμάνοι είναι ένα "εξωτερικό"  ζήτημα για την Ελλάδα κάτι που είναι επιεικώς άθλιο. 
Ιδού και η ανακοίνωση γα να εξάγεται τα δικά σας συμπεράσματα. Στην θέση των λέξεων "Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας"  βάλτε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κλπ για να αντιληφθείτε το ακατανόητο της ενέργειας:
 "Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για τη βίαιη επίθεση στα γραφεία του Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας στην Κομοτηνή
 Καταδικάζουμε με κατηγορηματικό τρόπο τη βίαιη επίθεση στα γραφεία του Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στην Κομοτηνή. Προβοκατόρικες ενέργειες όπως αυτή βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα ειρήνης και συνεργασίας που έχουν χαρακτηρίσει διαχρονικά τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων στη Δυτική Θράκη.
 Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές θα προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση του περιστατικού και την προσαγωγή των ενόχων στη δικαιοσύνη".
 Τα νέα γραφεία που δέχθηκαν την επίθεση βρίσκονται στις παρυφές της βόρειας συνοικίας της Κομοτηνής, στην έξοδο της πόλης προς τον κάθετο άξονα της Βουλγαρίας και δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμη εκεί τα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος.
Είχαν όμως μεταφερθεί κάποια προσωπικά αντικείμενα του Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής του ΚΙΕΦ κατά τη δεκαετία του ’90.
To συγκεκριμένο κόμμα των εξτρεμιστών ης μειονότητας σχετίζεται άμεσα με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου