Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ


Kουτσοί… στραβοί στον άγιο… Ψεκασμένο.



Ποιος θα μπορούσε να δώσει καλύτερα τον ορισμό του πολιτικού τυχοδιωκτισμού;
Aλλά μ’  όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις....
Όλα αυτά τα χρόνια έβγαινε σαν εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.  των εμπόρων και των υποχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων και κατακεραύνωνε τις μνημονιακές πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο χώρο του εμπορίου και της οικονομίας.
Κατήγγελλε τη ΝΔ και τους εκπροσώπους της με πρώτο τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη, πρώτο βιολί της μνημονιακής δεξιάς  με φιλοεπιχειρηματικό προσωπείο.
Και δώσ' του ο Γιώργος Ζησιμάτος συμμετοχές σε πάνελ, σε επιτροπές αγώνα, σε αντιμνημονιακές δράσεις, σε κανάλια και σε λογίδρια.
Έτσι τον διάλεξε και ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος και τον διόρισε σύμβουλο του και υπεύθυνο για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Τώρα πως εξηγείται έμπορος εκλεγμένος στην ΕΣΕΕ να είναι έμμισθος σύμβουλος του υπουργού Εθνικής Άμυνας, αυτό είναι άλλη ιστορία.
Εκτός και αν το ρίξανε στο εμπόριο στο ΥΕΘΑ.
Και ξαφνικά o αντιμνημονιακός αγωνιστής του Πειραιά Γιώργος Ζησιμάτος και έμπιστος του Πάνου Καμμένου για την αξιοποίηση της περιουσίας του ΥΕΘΑ, κατεβαίνει υποψήφιος με την παράταξη της ΝΔ στην ΕΣΕΕ, με υποψήφιο πρόεδρο τον Βασίλη Κορκίδη, πολιτευτή της ΝΔ.
Συγκυβερνούν και συνεργάζονται με το ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση, συμμετέχουν στα κομματικά ψηφοδέλτια της ΝΔ, στηρίζουν Μεϊμαράκη  στις εσωκομματικές, συνομιλούν με το Τζιτζικώστα, συχνωτίζονται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τι καλύτερη εικόνα του πολιτικού τυχοδιωκτισμού περιμένετε?
Και για να μην ξεχνιόμαστε.
Αφού διορίσθηκαν οι ίδιοι σύμβουλοι του Πάνου Καμμένου διόρισαν και την αγωνίστρια των ΑΝ.ΕΛ.  ''ανηψούλα''  Γεωργία Καλαίμη σαν μετακλητή υπάλληλο στο ίδιο Υπουργείο.
Κι ο χορός του πολιτικού τυχοδιωκτισμού καλά κρατεί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου