Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΔΩΝΙΣ

Tα ψεύδη του Αδώνιδος στην προσπάθεια του να ξεπλύνει το αντισημιτικό του παρελθόν στο ΒΒC 






Ο Άδωνις αυτή τη φορά είχε απέναντί του έναν κανονικό δημοσιογράφο στη διάρκεια της συνέντευξής του στο BBC. Εδώ επιχείρησε μάταια να ξεπλύνει τον αντισημιτισμό που χαρακτήριζε σχεδόν όλη την πολιτική του πορεία.
Δείτε πως αντιμετώπισε ο κ. Μίνος Μωυσσής-Πρόεδρος της Ισραηλίτικης κοινότητας Αθηνών-την απόπειρα του Αδώνιδος να αποποιηθεί το αντισημιτικό παρελθόν του>


Συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στο BBC.
http://www.youtube.com/watch?v=0Z60O2QED4c
Ακούστε με προσοχή από το λεπτό 4.13" και ειδικά από το 5.45". Λέει λοιπόν ότι το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη πο ανήκε "never never said any antisemitic word" και για τον ίδιο προσωπικά "..I never have said any antisemitic in my life..". Τον διαψεύδει όμως το άρθρο του Καρατζαφέρη στην εφημερίδα Α1 στις 3/1/2009 σελ. 9 (http://www.alpha1.gr/older_versions_A1/A1-2009/January/03-01-09/) με τη γνωστή του δηλωση "...είναι πλέον ΕΥΡΕΩΣ γνωστό σε όλο το κόσμο ότι ο ΕΒΡΑΙΟΣ μυρίζει ΑΙΜΑ...", δήλωση που προσπάθησε να ανασκευάσει μετά τις αντιδράσεις υποστηρίζοντας ότι αφορούσε του ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ (!!)και όχι τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ !
Ετυχώς σήμερα για όλους μας και δυστυχώς για τον ψευδόμενο κ. Γεωργιάδη, η ψηφιακή μνήμη δεν είναι κοντή, όπως η μνήμη στην πολιτική. Και επειδή προσωπικά πιστεύω στον ρεαλισμό ότι βεβαίως υπάρχει η εξέλιξη στην πολιτική ταυτότητα, ότι υπάρχει η πολιτική ωρίμανση σε κάθε πολιτικό, ο κ. Γεωργιάδης είχε μια ευκαιρία στο BBC που την πέταξε : Να πεί απλά ότι ο ίδιος έχει κάνει σφάλματα στο παρελθόν του και ότι αποκηρύσσει ό,τι έχει κάνει που έχει πικράνει ή/και βλάψει σύνολα ανθρώπων με διαφορετικά εθνικά ή θρησκευτικά χαρακτηριστικά. Αντί αυτού θεωρεί ότι αρκεί να υποστηρίζει ότι είναι εναντίον της ΧΑ και της ναζιστικής της ιδεολογίας. Προσωπικά λοιπόν δεν με πείθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου