Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Aυτός ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος και εξακολουθεί να χλευάζει και να προκαλεί




Απίστευτα προκλητικός ο καταζητούμενος από την Αντιτρομοκρατική Χρήστος Παππάς ο οποίος δηλώνει ότι κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει δει κανέναν.
Ο φερόμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, με βάση το πόρισμα του εισαγγελέα για τη δομή της εγκληματικής οργάνωσης, μίλησε στον Real FM τονίζοντας « Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανένα. Η συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές ».
Πρόσθεσε, ακόμη, ότι « Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών και με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιον του λαού. Η κυβέρνηση αυτή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την Τρόικα καταστρέφει την πατρίδα» και κάλεσε τους Ελληνες εθνικιστές σε αγωνιστική εγρήγορση.
Τέλος, επιτέθηκε ευθέως στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, αναφέροντας ότι προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παπάς είναι, μαζί με τον Νίκο Μίχο, ο μοναδικός από την ηγετική ομάδα της οργάνωσης που δεν έχει ακόμη συλληφθεί, καθώς καταζητείται από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου