Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ??

Αν ο Δένδιας τα είχε παραδώσει νωρίτερα(για 20 επιθέσεις, λ.χ., όχι 32), οι φασίστες θα έμπαιναν εδώ και μήνες στην στενή, ο Φύσσας, και πολλοί μετανάστες θα ήταν ζωντανοί.

..Πότε θα συλληφθεί ο Δένδιας για συνέργεια και υπόθαλψη εγκληματιών??? 




Οι συλλήψεις, από ότι διαρρέουν δικαστικές πηγές, στέκονται σε πολύ καλό "δεμένο" κατηγορητήριο, με εκατοντάδες σελίδες, μας ενημερώνει η δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ.

Μέσα σε λίγες μέρες, ελάχιστες, η δικαιοσύνη "έδεσε" την υπόθεση. Αυτό σημαίνει, ότι το υλικό που παρέδωσε στον Άρειο Πάγο, προ ημερών ο Δένδιας ήταν πληρέστατο. 

Όμως θυμίζουμε, ότι το υλικό που παρέδωσε ο Δένδιας, αφορούσε 32 περιστατικά τον τελευταίο χρόνο, όχι τις τελευταίες ημέρες. Και ο Δένδιας, μαζί με την Ελληνική Αστυνομία είχαν για μήνες όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία (πλην της δολοφονίας Φύσσα), που θα..
οδηγούσε τους Χρυσαυγίτες στην φυλακή.

Αν ο Δένδιας τα είχε παραδώσει νωρίτερα(για 20 επιθέσεις, λ.χ., όχι 32), οι φασίστες θα έμπαιναν εδώ και μήνες στην στενή, ο Φύσσας, και πολλοί μετανάστες θα ήταν ζωντανοί. 

Δεν θα είχαν προλάβει, να πάρουν τον Ρουπακιά τηλέφωνο, να πάει να "καθαρίσει" τον Παύλο, γιατί όπως όλοι λένε, η Χ.Α. είναι μία οργάνωση, με σκληρή ιεραρχική δομή, με τον αρχηγό να εγκρίνει τα πάντα. Ο αρχηγός στην φυλακή, από φόβο, από αδυναμία οργανωτική κτλ, δεν θα έδινε άλλες δολοφονικές εντολές! Για το παραπάνω, ο Δένδιας είναι συνένοχος στην δολοφονία του Φύσσα, και όχι μόνο σε αυτή!

Η υπόθαλψη έρχεται δεύτερη, και εκεί, κυβέρνηση, Δένδιας και αστυνομία είναι ένοχοι....Είχαν τα στοιχεία στα ντουλάπια τους.....

Η Ελληνική Δικαιοσύνη, οφείλει να δράσει! Η Χρυσή Αυγή, χωρίς την ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά, δεν θα έκανε κάποιους φόνους, επιθέσεις κτλ...Στον πρώτο φόνο, θα την είχαν διαλύσει, αν ήθελαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου