Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Έχεις την γνώμη ότι ελέγχουμε τα ..νησιά του Αιγαίου ; Περίμενε λίγο ακόμη.Η ειδησάρα είναι ότι η Europol στέλνει στην Ελλάδα τουλάχιστον 200 αξιωματικούς στην Ελλάδα με το πρόσχημα να ανακαλύψουν πυρήνες της εγκληματικής οργάνωσης της ISIS στα λαθρο-στρατόπεδα που βρίσκονται στα νησιά του Α. Αιγαίου.  
Ο πραγματικός σκοπό της παρουσίας των συγκεκριμένων στελεχών, αλλά και όσων άλλων θα ακολουθήσουν είναι η ντε φάκτο απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας στα νησιά του Αιγαίου.
Το σύνολο των γερμανόφιλων ΜΜΕ περιγράφουν την αποστολή του νέου αυτού σώματος λίγο πολύ, ως… φυσιολογική συνέχεια της δικής μας αδυναμίας να ελέγξουμε  τους λαθρο.  
Κατά τα πρότυπα της φραγκοκρατίας ή κατά άλλων μεταβατικών εποχών ουσιαστικά οι  ελληνικές αρχές ουσιαστικά υποκαθιστούνται από την FRONTEX την  Europol, τους Τούρκους αστυνομικούς (που μόλις προσφάτως αποχώρησαν) αλλά και τις ...ΜΚΟ, τα νησιά του Α. Αιγαίου τίθεται υπό διεθνή κηδεμονία με την πρώτη πρακτικά απόσπαση εθνικού εδάφους να βρίσκεται ως απόρροια και φυσική εξέλιξη  της εθνοκτόνου πολιτικής των μνημονίων.
Ήδη στα νησιά βρίσκονται εκατοντάδες αξιωματικοί της FRONTEX της υπηρεσίας συνόρων της Ε.Ε. οι οποίοι έχουν έρθει με το πρόσχημα της καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης χωρίς όμως ουσιαστικά να παρουσιάσουν κανένα έργο που δεν θα μπορούσαν να το κάνουν Έλληνες.
Οι  Ενώσεις Αστυνομικών των νήσων του Α. Αιγαίου καταγγέλλουν ότι το προσωπικό της FRONTEX δρα ως «κράτος εν κράτει» στα νησιά, εντελώς αυτόνομα με την ΕΛΑΣ να παρακολουθεί ως απλός παρατηρητής!
Στη Χίο για παράδειγμα οι αστυνομικοί της FRONTEX με δικά τους οχήματα και έδρα τους το ξενοδοχείο Χανδρής, πραγματοποιούν  περιπολίες στους δρόμους του νησιού ως δύναμη κατοχής με την Ελληνική Αστυνομία   να παρακολουθεί ως… επισκέπτης.
Ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο σώμα, από ποιον ή ποιους επισήμως ελέγχεται (πάντως όχι από τις ελληνικές αρχές) και σε τι αποσκοπεί η παρουσία  του εκεί».
Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατο δημοσίευμα «Νεαρός που επέστρεφε από τη δουλειά του αντιμετώπισε ένα …γερμανικό μπλόκο  στη διασταύρωση Ποσειδωνίου – Παλαιοκάστρου. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αφού οι Γερμανοί διαπίστωσαν ότι είναι Έλληνας τον άφησαν να συνεχίζει την πορεία του!».
Παρόμοιες καταστάσεις συμβαίνουν και σε άλλα νησιά του Α. Αιγαίου.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένα νέο σώμα από 200 αξιωματικούς ειδικούς υποτίθεται στην αντιτρομοκρατία (είδαμε τα αποτελέσματά τους σε Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία) έρχεται για να αντικαταστήσει αυτό που θα έπρεπε να ήταν αποκλειστικό έργο και ευθύνη των ελληνικών αρχών.
Οι καταστάσεις έτσι όπως εξελίσσονται  δημιουργούν ύποπτα έως εθνικά επικίνδυνα τετελεσμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου