Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ


“ΑΞΙΟΤΙΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΗΣ,  ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
ΑΣΦΑΛΩΣ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,  ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ 3852/2010.
ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ,  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΕΤΗ,  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ , ΘΕΩΡΩ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΣΥΔΥΑΣΜΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 23/6/16, ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΕΘΙΓΗ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΚΡΑΤΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΝ  ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ  ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ,  ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΕΣΗ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΠΡΟΥΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΙΜΟΥ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΟΙΚ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου