Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ο.......ΑΡΧΟΝΤΑΣ

Άρχισε ο διαγωνισμός για τον καλύτερο Γερμανοτσολιά.



Άφθονο γέλιο σκορπούν με διάφορα "κουλά" ρεπορτάζ τα διάφορα Γερμανόδουλα  ελληνικά ΜΜΕ που ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το Brexit και την σφαλιάρα που έπεσε στις Βρυξέλλες. 
 Διαβάστε και γελάστε: "Το 48% των ψηφοφόρων που επιθυμούσαν να παραμείνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τόσο τρομαγμένοι από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ώστε έχει ήδη δημιουργηθεί νέα διαδικτυακή αίτηση για να διεξαχθεί δεύτερο δημοψήφισμα, στην ιστοσελίδα της βρετανικής Βουλής".
 Εμείς έχουμε μια καλύτερη ιδέα: Να γίνονται δημοψηφίσματα στην Βρετανία μέχρι να βγει το Bremain! Και αυτό να το περάσουν δια νόμου!
 Ή το άλλο το αμίμητο: "Μπορεί πριν μερικές ώρες να ψήφιζαν υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όμως τώρα δηλώνουν σοκαρισμένοι και ότι δεν πίστευαν ότι η ψήφος τους θα μέτραγε. Βρετανός πολίτης που στήριξε το Brexit μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο BBC παραδέχθηκε ότι δεν πίστεψε ποτέ πως η ψήφος του θα έφερνε αυτό το αποτέλεσμα". 
 Προφανώς και όταν πήγε ο πατέρας του με την μάνα του δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να βγει αυτό το τέρας ευφυίας που, υποτίθεται, μετάνιωσε! Και πού ξέρουμε τι πραγματικά, ψήφισε;
 'Η το άλλο: "Πολλοί από αυτούς μας είπαν ότι ξύπνησαν και σκέφτηκαν “τι έκανα;” Και δεν περίμεναν ότι η Βρετανία θα έφευγε",.
 Ε, για τιμωρία να πάνε γονατιστοί από το Λονδίνο μέχρι τις Βρυξέλλες και μετά έρποντας μέχρι το Βερολίνο. Για να μάθουν! Και τα 17 εκατομμύρια, έτσι;
 Για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο: 
 "Οι Λονδρέζοι θέλουν απόσχιση από το Ηνωμένο Βασίλειο και ένταξη στην ΕΕ"!
 Εδώ δεν έχουμε σχόλιο. Μείναμε άφωνοι από την έκταση της μαλακίας (συγγνώμη, αγαπητοί αναγνώστες) του συντάκτη... Οι 60.000 διαδικτυακές υπογραφές από ανήλικους, μετανάστες, πιωμένους κλπ. σε μία πόλη των 8,5 εκατομμυρίων έγιναν "Οι Λονδρέζοι που θέλουν απόσχιση"...
pronews.gr


Σκωτία ανεξάρτητη, Λονδίνο ανεξάρτητο(!) Ενωμένη Ιρλανδία, Γιβραλτάρ στην Ισπανία. Βλέπω στο τέλος να  δανείζουμε δραχμές στους Άγγλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου