Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - νοτια press

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΔΙΝΕΙ 2.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΩΝ.

Αυτό πια δεν είναι ρουσφέτι. Ούτε καν εξυπηρέτηση στους κολητούς και τους φίλους του ο Παπανικολάου,που δίνει τα χιλιάρικα σαν πετσετάκια σε εξωθεσμικούς παράγοντες με μοναδικά προσόντα τη κουμπαριά και τη φιλία που είχε τα προηγούμενα χρόνια επί της οννεδ.
Ο Γιώργος Γκρίλας, με τις μαρτυρίες πολλών αυτοπτών μαρτύρων, που λένε οτι είναι ο γενικός κουμανταδόρος του 4ου ορόφου, επισημοποιήθηκε σε θέση συνεργάτη με αντιμισθία 25.000 ευρώ για δέκα μήνες.
Το ταλέντο του Παπανικολάου να "αξιοποιεί" τους κολλητούς του είναι σε συνάρτηση με τους εκλεγμένους δημοτικούς του συμβούλους που πλέον αισθάνονται οι "Φιλλιπινέζες" των κάθε λογής φίλων και ειδικών συνεργατών του δημάρχου.
Ακατανόητη αυτή η πρόσληψη του κολλητού του, αφού με τα "προσόντα" που διαθέτει (αλήθεια, πότε τα απόκτησε;) καπελώνει εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο με το ίδιο αντικείμενο δράσης.
Ο κ. Ορέστης Τσάγκλας είναι ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την παρακολούθηση εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα η εποπτεία και συντονισμός δράσεων σχετικών με δίκτυα πόλεων, αδελφοποιήσεις πόλεων, συμφωνίες φιλίας, επαφές δήμων σε διμερές και πολυμερές επίπεδο και προώθηση σχέσεων με τις ήδη αδελφοποιημένες πόλεις και δίκτυα πόλεων.
Ο κ. Γκρίλας "προσλήφθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες" (!!!!!!) για επιστημονική υποστήριξη των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Γιατί ο κ. Παπανικολάου καπέλωσε τον εκλεγμένο του σύμβουλο κ. Τσάγκλα με τον κολλητό του φίλο και κουμπάρο; Και αφού ο κ. Τσάγκλας ήταν αμισθεί για τις υπηρεσίες του (ή μήπως όχι;) γιατί οι Γλυφαδιώτες να πληρώσουν τόσα χιλιάρικα στον τυχάρπαστο και ουρανοκατέβατο Γκρίλα;
Σας παρουσιάζουμε την σύμβαση του κ. Γκρίλα που τον αντάμειψε ο Παπανικολάου τόσο γενναιόδωρα.
Τώρα τι λέτε εσείς οι αναγνώστες; Πόσο φαντασιόπληκτοι μπορεί να είμαστε όταν πιστεύουμε οτι ο κ. Παπανικολάου κάτι άλλο έχει στο μυαλό του με αυτές τις (παράνομες) τοποθετήσεις των κολλητών του με κάποιο παρελθόν;
Και το κυριώτερο, θα μπορέσουν να κατανοήσουν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Παπανικολάου οτι με τις δικές τους ψήφους έγιναν δημοτική αρχή και είναι απορίας άξιον μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ανοχή τους στο συνεχές καπέλωμα από ουρανικατέβατους μη Γλυφαδιώτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου