Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


«Υψηλές» και…. λυγερόκορμες οι επαφές του Καμμένου στο Αμέρικα.





Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος ο οποίος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Στις Φώτο για να γελάσετε η να κλάψετε είναι άρματα από την περσινή παρέλαση.

O κ. Καμμένος, μαζί με αξιωματούχους της πόλης και εκλεκτές γλάστρες , παρέστη στην επίσημη τελετή, κατά την οποία δόθηκε το όνομα του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αμερικής CΙΑκώβου σε τμήμα της 33ης οδού (μεταξύ Ντίτμαρς Μπούλεβαρντ και 23ης λεωφόρου)στην Αστόρια, όπου βρίσκεται η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.

Η τελετή συμπίπτει με τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από το θάνατο του ιεράρχη. 

Στη συνέχεια, θα μιλήσει στο συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής και το βράδυ θα τιμηθεί από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.  

Την Κυριακή το πρωί, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην πανηγυρική δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν.
Στη συνέχεια, μαζί με τους τελετάρχες, Αμερικανούς γερουσιαστές και βουλευτές, αξιωματούχους των δημοτικών και πολιτειακών Αρχών της Νέας Υόρκης και στελέχη της Ομογένειας, θα παρελάσει μέχρι την εξέδρα των επισήμων, απ' όπου θα παρακολουθήσει τους χιλιάδες παρελαύνοντες των ομογενειακών συλλόγων, ομοσπονδιών, κοινοτήτων, οργανώσεων και εταιρειών.

Τη Δευτέρα το πρωί, ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί με την ηγεσία της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) και μετά με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.

Γράφει το kalami για την φιέστα – παρέλαση

Τα βρώμικα παιχνίδια με το χρήμα Ομογενών, η ανάμιξη συμφερόντων κι επιχειρήσεων... Τι αποδεικνύουν έγγραφα-αποδεικτικά στοιχεία
Οι διαχρονικές, συστηματικές ΑΠΑΤΕΣ στη Νέα Υόρκη με την παρέλαση-''εμπορικό καρνάβαλο'', την αποκαλούμενη και ''εθνική'', γιά 25 Μαρτίου, στην 5η Λεωφόρο...(Αναλυτικά)

Οι ''διοργανωτές'', με τις ''ευλογίες'' του Αρχιεπίσκοπου, εξαπατούν συστηματικά την Ομογένεια, τα μέλη, την Φορολογική Υπηρεσία-IRS.
Πως δωρητές ποσών άνω των 5.000 δολ. γιά τις ανάγκες παρέλασης και εκδηλώσεων, εξαπατούν το ΙRS, επειδή τους...εξαπατά η Ομοσπονδία !!!
Εάν δεν υπήρχε το χρήμα της παρέλασης, η Οργάνωση των ανίκανων-επιτήδειων, θα είχε διαλυθεί και τυπικά από την περασμένη δεκαετία.

Από Πέμπτη βράδυ 26 Μαρτίου '15 και για τις επόμενες 8 ημέρες, ο υπουργός 'Άμυνας θα είναι στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις (Σαββατοκύριακο) για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, που ολοκληρώνονται με την παρέλαση-''καρνάβαλο'' 29 Μαρτίου. Φαίνεται ότι η παραμονή του υπουργού το τετραήμερο 31 Μαρτίου-3 Απριλίου στην μεγαλούπολη, θα είναι ιδιωτική. Λέγεται (''φήμες'') ότι η παράταση κατά 4 ημέρες της παραμονής του, γίνεται για να παραστεί σε εκδήλωση επετείου (2 Απριλίου) ιδιωτικής εταιρίας, στην οποίαν έχει συμφέροντα η οικογένεια Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου