Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ....................

ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ....ΕΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ !!!

Γνωστός για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, μέσω των οποίων επιχειρεί να υπογραμμίσει τις θέσεις του, ο νέος Πρέσβης εκ Προσωπικοτήτων, ανέλαβε σήμερα και επίσημα τα καθήκοντά του.              
Ντυμένος «Ελληνικό Πνεύμα», όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε σήμερα την πρώτη του συνεργασία με τον νέο του προϊστάμενο, τον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο πρώην Ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων, Γιώργος Χατζημαρκάκης.
 Η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκεσε γύρω στη μία ώρα και, κατά την έξοδό τους από το γραφείο του Ευ. Βενιζέλου, δήλωσαν ότι την περισσότερη ώρα προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη τι ακριβώς σημαίνει «Πρέσβης εκ Προσωπικοτήτων». «Ειδικά αυτό το "εκ" μας βασάνισε πολύ» τόνισε ο κ. Χατζημαρκάκης.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Χατζημαρκάκης συμφώνησε να παραχωρήσει το ποσοστό του κόμματός του, με το οποίο συμμετείχε στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, στο ΠΑΣΟΚ, ενώ ο κ. Βενιζέλος, προμήθευσε τον νέο του συνεργάτη, με τεύχη των περιοδικών «ΟΚ» και «Hello», προκειμένου να αναζητήσει προσωπικότητες για να «πρεσβεύσει».

 Τέλος, ο κ. Χατζημαρκάκης, που κατά καιρούς έχει εμφανιστεί στο Ευρωκοινοβούλιο δεμένος με αλυσίδες (για να δείξει την αιχμαλωσία της Ελλάδας στο Μνημόνιο) και με αντιασφυξιογόνα μάσκα (για να διαμαρτυρηθεί για το περιβάλλον), ανακοίνωσε ότι αύριο θα έρθει στη δουλειά, ντυμένος «Δημοκρατική Παράταξη».                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου