Στους ώμους της Αριάννας Χάφιγκτον δάκρυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Ο άνθρωπος που 4 χρόνια τώρα μάς έχει φλομώσει με τις υπογραφές του κάτω από όλο το μνημονιακό σκατό, όταν είδε μπροστά του την ιδιοκτήτρια της γνωστής ιστοσελίδας θυμήθηκε αίφνης τα πέτρινα χρόνια της αντίστασης κατά των Γερμανών.
Τότε που ο ίδιος, 15χρονος Χάρυ Πότερ τα είχε βάλει με 50 μεραρχίες Γερμανών και τις εξολόθρευσε όλες.
Ο ήρωας Παπούλιας λοιπόν αφού υπέγραψε όλα τα μπινελίκια της Τρόικας ακούστηκε να λέει στην Αριάννα
-Παπούλιας>Πολλές φορές η τρόικα δείχνει μια σκληρότητα σαν να μην απευθύνεται σε ανθρώπους και να απευθύνεται σε βράχους...
.Αριάννα> Θα είναι πολύ σημαντικό να πούμε «όχι» στην τρόικα. Το «όχι» ήταν πάρα πολύ σημαντικό όταν το είπαμε στον Μουσολίνι, δεν λέω ότι είναι το ίδιο, καθόλου, αλλά είναι σημαντικό τώρα να βάλουμε πρώτα τους ανθρώπους. Γιατί υπάρχει πολύς πόνος...
Λίγο αργότερα κι ενώ τα δάκρυα αμφοτέρων για τις 2.000 αυτοκτονίες των Ελλήνων είχαν γίνει βουβό κύμα στη λεωφόρο Συγγρού, όλη σχεδόν η πολιτική ηγεσία της χώρας παραβρέθηκε σε cocktail party που δόθηκε προς τιμή της στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Μάλιστα ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον Κικίλια έπεσε πάνω στην Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία φορούσε ένα καυτό κόκκινο φόρεμα
-Φωτιά στα κόκκινα...,
ακούστηκε να την πειράζει ο Σαμαράς, ενώ ο αεικίνητος Κικίλιας με το διαπεραστικό βλέμμα του εξέταζε το χώρογια να εντοπίσει μην τυχόν κρύβεται ο Χριστόδουλος Ξηρός στην γνωστή οικία του Τσοχατζόπουλου και τους αμολύσει καμιά ρουκέτα.
Στο ίδιο αντιστασιακό  event ο Αδωνης Γεωργιάδης έπεσε πάνω στους Παναγιώτη Σκουρλέτη και Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ και άρχισαν τα συνήθη κωλομπαριλίκια  που κάνουν οι πολιτικοί μεταξύ τους, ενώ ο κόσμος κάτω λέει το σκατό του παξιμάδι.
Οπως μας πληροφορεί ο ΒΗΜΑτοδότης, ο Αδωνης ζητούσε από τους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα να άρουν το εμπάργκο που του έχουν επιβάλει.
Και πέρασαν όλοι αυτοί καλά κι εμείς το πούλο...