Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΟΤΙΑ PRESS

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Έντονα αντέδρασε ο ιατρός Δημοτικός σύμβουλος κ. ΒασίληςΜουλακάκης στην ρεβανσιστική ενέργεια του Παπανικολάου να διαγράψει από το site του Δήμου τις εφημερίδες που δεν τον γλύφουν και δεν τον προσκυνούν.
Είπε λοιπόν ο κ. Μουλακάκης στην ερώτησή του προς τον δήμαρχο, γιατί έβγαλε από το επίσημο site του Δήμου τα έντυπα που ενημερώνουν τους πολίτες τη πόλης.
Ρώτησε αν βγήκαν για να το φτιάξουν καλύτερα (!!!) και εάν προτίθετε να το βάλει εκ νέου στο site.
Καταλήγοντας ο κ. Μουλακάκης τόνισε οτι αυτή η ενέργεια καθιστά φίμωση του τύπου και ζήτησε να τον ενημερώσουν για το τι μέλλει γενέσθαι. Ρώτησε δε να του πουν οτι αν δεν τους αρέσουν κάποια site ή έντυπα τα καταργούνε;
Αν νομίζετε οτι πήρε απάντηση ο κ. Μουλακάκης από τον Παπανικολάου, να μας το πείτε και σε μας για να την αναρτήσουμε.
Το αντίθετο όμως γίνεται μέσα από περίεργες συμβάσεις με δικά του άτομα τα οποία καλοπληρώνει με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών για να τον επαινούν με το αζημίωτο.
Δείτε εδώ τρεις συμβάσεις που αφορούν δύο άτομα του στενού κύκλου των φίλων του, όπου με αμφίβολες ικανότητες προσλήφθηκαν για να εξυπηρετήσουν κάποια προσωπικά συμφέροντα στελεχών του 4ου ορόφου. Και λέμε προσωπικά γιατί δημοτικά ή παραταξιακά συμφέροντα δεν τα έχουμε δει.
Πρώτα ο κ. Σκούφης Ιωάννης που σε ένδειξη για τις "υπηρεσίες" που πρόσφερε στονΠαπανικολάου του ανανέωσε την σύμβαση με το ποσόν των 1.500 ευρώ κάθε μήνα. Το περίεργο είναι οτι ο κ. Παπανικολάου εκδηλώνει προς τα φιλαράκια του μεγάλη γεναιοδωρία σε αντιμισθίες, όταν στην ελεύθερη αγορά οι εργαζόμενοι δεν παίρνουν πάνω από 550 ευρώ το μήνα. Φυσικά, όσοι κακοπροαίρετοι λένε οτι τα χρήματα δεν τα δίνει από την τσέπη του αλλά από το ταμείο του Δήμου, είναι απλά... κακοπροαίρετοι.
Όμως δεν τελειώνει εδώ η... γεναιοδωρία του δημάρχου μας. Άνθρωπος που αρέσκεται να βοηθά τους συνανθρώπους του (οι κακοπροαίρετοι λένε οτι τα δίνει μόνο σε φιλαράκα του) δίνει με δύο συνεχιζόμενες συμβάσεις των 25.000 ευρώ σε κάποια νεαρά κ. Γκιόκα που λένε οτι ήταν και στον συνδυασμό του. Και τι έγινε θα πείτε. Όμως την δεσποινίδα Γκιόκα της έδωσε 25.000 ευρώ για να καλύψει τα κενά της ενημέρωσης του site του Δήμου. Τώρα τι ενημέρωση έκανε η νεαρή φοιτήτρια και διαμαρτύρεται ο κ. Μουλακάκης για ενέργειες που φιμώνουν τον αντιπολιτευτικό τύπο, είναι απορίας άξιον, αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι τα βρίσκουν όλα ωραία και καλά. Κάτι σαν παιδική χαρά ας πούμε...
Παρακολουθείστε τις συμβάσεις των δύο φίλων του Παπανικολάου που αμείβονται πλουσιοπάροχα για να ενημερώνουν τα... ψάρια και τα βράχια της πόλης.
Αυτά για τον κ. Γιάννη Σκούφη που ιδρώνει καθημερινά για να βγάλει ασπροπρόσωπο τον Γιωργάκη πείθοντας όλους εμάς οτι δικαίως τον πληρώνουν οι Γλυφαδιώτες 1.500 ευρώ το μήνα για την προσφορά του στη πόλη.
Πάμε τώρα στην ετέρα συμπάσχουσα προς τον Παπανικολάου κ. Άννα Γκιόκα που ήταν υποψήφια στον συνδυασμό του και δείτε τις δύο απανωτές συμβάσεις που της έδωσε ο γαλαντόμος δήμαρχος για να ενημερώνει το site του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου