Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συζητήσουν, στη διάρκεια της συνάντησής τους, στην Αγία Πετρούπολη, την κατάσταση στην Ελλάδα και την πορεία της υλοποίησης του αγωγού φυσικού αερίου, που θα διέρχεται από ελληνικό έδαφος, δήλωσε ο βοηθός επί διεθνών ζητημάτων του Ρώσου Προέδρου, Γιούρι Ουσακόφ.
Aυτό που δεν δήλωσε ο Ρώστος εκπρόσωπος είναι ο θαυμασμός που Ρώσου ηγέτη για το φωτεινό μυαλό της Νάντιας Βαλαβάνη.
Ο Πούτιν απαιτεί να του μεταφράζουν κάθε πρωί στα ρωσικά τις πρωτοβουλίες της ελληνίδας υπουργού. Ο Πούτιν για παράδειγμα εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι η Νάντια Βαλαβάνη βρήκε αναίμακτο τρόπο να παίρνει λεφτά από τους Ελληνες ολιγάρχες.
Λέμε αναίμακτο καθότι ο Βλαδίμηρος είτε σκοτώνει, είτε κλείνει στη φυλακή τους Ρώσους ολιγάρχες που δεν πληρώνουν τους φόρους τους.
Αντίθετα η Νάντια τους χαρίζει τα 4/5 από αυτά που χρωστάνε και παίρνει με 100 δόσεις το 1/5.
Στην υγειά της Βαλαβάνη πίνει ο Λεωνίδας Μπόμπολας, ο Ζαννής του μυκονιάτικου Nammos και πολλοί έλληνες επιχειρηματίες που περίμεναν πως και πως να βρεθεί μια Βαλαβάνη να τους χαρίσει όσα χρωστάνε στο Δημόσιο.
Η κα υπουργός από την άλλη δεν είναι εξίσουν ανεκτική με τους ταλαίπωρους εργαζόμενους οι οποίοι πληρώνονται και με μπλοκάκι. Αυτούς αποφάσισε να τους φορολογήσει με 26%!
Μιλάμε ότι το κορίτσι και οι σύμβουλοί της, με τις αρχαίες σαγιονάρες, δεν παίζονται.
Ο Πούτιν εντόπισε τις ικανότητες της Βαλαβάνη. Για την ακρίβεια ο ρώσος ηγέτης απαίτησε σχεδόν από τον Αλέξη Τσίπρα να του εκχωρήσει τους Λαφαζάνη, Φλαμπουράρη, Μιχόπουλο, Βαλαβάνη και Ραχήλ Μακρή για λόγους προσωπικής αναψυχής.
Μάλιστα στη επικείμενη συνάντηση ενόψει του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ, ο Βλαδίμηρος ήταν απόλυτος:
-Mην έλθεις χωρίς να φέρεις μαζί σου τους Λαφαζάνη, Φλαμπουράρη, Μιχόπουλο, Βαλαβάνη και Ραχήλ Μακρή. Ολους αυτούς θα μου τους εκχωρήσεις κι εγώ θα σου δώσω 5 δις σε ρούβλια για τον Greek Stream. Nα έχεις μαζί σου και ελληνικό φραπέ για να τον απολαμβάνω παρέα με τον Αλέκο και τον Θόδωρα...Αλέξη, είσαι πραγματικός σύντροφος...