Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.................ΤΑΜΙΑΣ

Παραιτήθηκε χωρίς να έχει ακόμη λογοδοτήσει ο Μνημονιακός διοικητής του ΙΚΑ, ταμίας του ΠΑΣΟΚ επί siemens κι επιλογή της "πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνησης... Έφτυσε κατάμουτρα τους αριστερούς υπουργούς του Τσίπρα που τον εμπιστεύτηκαν!

Σχετικά:



Παραιτήθηκε από διοικητής του ΙΚΑ ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Η παραίτηση, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και έγινε αποδεκτή. Ωστόσο, επισήμως δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, προφανώς μέχρι να...
οριστικοποιηθεί ο αντικαταστάτης του στη Διοίκηση του ΙΚΑ. Αντιθέτως, το υπουργείο ανακοίνωσε την παραίτηση ενός εκ των τριών υποδιοικητών, του κ Δ. Πατσούρη, δεύτερου στη διοικητική ιεραρχία μετά τον Σπυρόπουλο. Στη θέση του διορίστηκε ο κ. Ι. Δούκας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος στο Δ.Σ. του ΙΚΑ από τη ΓΣΕΕ.
O πρώην ευρωβουλευτής και μέχρι σήμερα υποδιοικητής του ΙΚΑ Γιάννης Θεωνάς θα αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ηνία του ΙΚΑ, αντικαθιστώντας τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σπυρόπουλος είχε υποβάλει την παραίτησή του από τον Ιανουάριο, μετά την αλλαγή της κυβέρνησης αλλά δεν είχε γίνει δεκτή.
Η αντικατάσταση του αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από τον αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Στρατούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου