Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗ

Συνεχίζεται η μονομαχία Λεβετσοβίτη-Σπανάκη για τη θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας από την παράταξη του Γ. Κοιμουτσάκου, χωρίς να αποκλείεται τελικά η επιλογή ενός νέου αλλά όχι αυτοδιοικητικού προσώπου .
Ο Γλυφαδιώτης Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ν. Λεβετσοβίτης,  αναβαθμισμένος και από την πολύ πρόσφατη και ομόφωνη εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας , Υπεύθυνος Μικρομεσαίων για τη Νομαρχιακή Νότιας Αθήνας της ΝΔ, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα στελέχη του κομματικού μηχανισμού και στους Οννεδίτες, έχοντας καλή διεισδυτικότητα και στους εκτός ΝΔ πολιτικούς χώρους .
Ο γνωστός εφοριακός Β. Σπανάκης, τέως Πρόεδρος του ΗΣΑΠ και επί σειρά ετών υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου, φαίνεται να έχει πολύ δυνατά ερείσματα σε σημαντικά Υπουργεία που αναμένεται και να τον στηρίξουν.
Κάποια ονόματα της Πολιτικής Επιτροπής που ακούστηκαν ή γράφτηκαν για τη θέση αυτή, αποδείχθηκαν αδύναμα και μάλλον έμειναν εκτός κούρσας.
Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Α. Σαμαράς με τον Γ. Κουμουτσάκο να αιφνιδιάσουν και πάλι και να επιλέξουν πρόσωπο έκπληξη για τη θέση αυτή . Το πρόσωπο αυτό θα μπορέσει να οργανώσει έγκαιρα το ψηφοδέλτιο της Νότιας Αθήνας και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το σύστημα Σγουρού, το ανοδικό ρεύμα της Δούρου καθώς και την υποψηφιότητα έκπληξη του Αντώνη Γάκη η οποία έχει μεγάλη δυναμική;
ΣΗΜ. ΑΙΧΜΗΣ. O Nίκος Λεβετσοβίτης άποτελεί ένα δυνατό χαρτί για την Ν.Δ και θα αποτελέσει μέγα ΛΑΘΟΣ η μη στήριξη του.Γνωρίζει άριστα τα αυτοδιοικητικά  πράγματα, διαθέτει  επιστημονικές,διοικητικές,επαγγελματικές,πολιτικές και άλλες διακρίσεις , ειναι αγαπητός από φίλους και πολιτικούς αντιπάλους και είναι καιρός η Ν.Δ να αποφασίσει χωρίς τούς παραγοντίσκους που λυμαίνονται τα γραφεία.της. Κύριε ΣΑΜΑΡΑ σε σας θα χρεωθεί η θα πιστωθεί η λάθος επιλογή.

1 σχόλιο:

  1. ΣΑΜΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ? ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή