Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ??? ΠΑΣΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΕΚΤΗ

Χωρίς το χρίσμα ή έστω τη στήριξη της ΝΔ κατέρχεται υποψήφιος ο Ν. Τσαμπαρλής, με αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. να μην τον ακολουθούν και να προσανατολίζονται στη στήριξη άλλων συνδυασμών (Κονδύλης, Ορφανός, Μέξας).

Είναι επόμενο, έτσι, ο κ.Τσαμπαρλής να αναζητά νέες συμπράξεις και συμμαχίες, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε μέχρι το… κατώφλι του ΣΥΡΙΖΑ!

Εδώ και αρκετό καιρό ο κ.Τσαμπαρλής ισχυρίζεται δημόσια και συστηματικά ότι έχει συνεργασία με την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, κα. Ελένη Μπελιά. Την προσέγγιση αυτή έχει επιτύχει, όπως ισχυρίζεται, μέσω του στενού συνεργάτη του κ. Ιωάννη Μπελιά, αδελφού της Ελένης Μπελιά.
Αρχικά, κανένας δεν φάνηκε να πείθεται από τον ισχυρισμό αυτό. Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, φαίνεται ότι πράγματι υπάρχει προσέγγιση Νίκου Τσαμπαρλή – Ελένης Μπελιά.
Ο κ. Τσαμπαρλής αποφεύγει συστηματικά να ασκεί κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και την κα. Μπελιά. Αλλά και η Ελένη Μπελιά σε πολλές επαφές με δημότες του Αλίμου τοποθετείται θετικά, έως και κολακευτικά, για το Ν. Τσαμπαρλή, χωρίς να διευκρινίζει εάν η θέση της αυτή είναι προσωπική ή απόφαση της παράταξής της.
Ταυτόχρονα, όμως, προκαλείται δυσαρέσκεια σε πολλούς ψηφοφόρους της Ν.Δ., αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι πληροφορούνται την προσέγγιση Τσαμπαρλή – Μπελιά και δεν την βλέπουν με καθόλου καλό μάτι.
Σύμφωνα μάλιστα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο κ. Ν.Τσαμπαρλής έχει υποσχεθεί στην Ε.Μπελιά ότι θα την υποστηρίξει στο Β΄ γύρο των εκλογών, σε περίπτωση που ο ίδιος μείνει εκτός Β΄ γύρου και της έχει ζητήσει να δεσμευθεί και εκείνη για το ίδιο.

Το τι θα γίνει μέχρι την κάλπη μένει να το δούμε. Βέβαιο είναι, πάντως, πως τίποτα δεν αποκλείεται, ούτε και η πιο απρόσμενη σύμπραξη, όπως δείχνουν τα πράγματα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου