Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ο Νίκος Σπυρόπουλος στηρίζει Χρήστο Κορτζίδη και «Δημοτική Συνεργασία»
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σπυρόπουλος, με τη δημοτική παράταξη «Σύγχρονη-Πόλη» με επικεφαλής τον Χ. Πασβαντίδη, με επιστολή προς την παράταξή μας, δηλώνει τη στήριξή του στο Β΄ γύρο των εκλογών στον υποψήφιο Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστο Κορτζίδη και τη «Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης».
«Όποιος ασχολείται με τα δρώμενα της πόλης του έρχεται κάποια στιγμή να διαπιστώσει πόσο σάπιο και νωθρό είναι το όλο σύστημα.
Κάποιοι ξεκινάνε με όνειρα, αγωνίζονται δίνοντας μέχρι και την ψυχή τους και στο τέλος συνειδητοποιούν ότι δεν άξιζε αυτό να το κάνουν και αισθάνονται έτσι πικραμένοι, προδομένοι και αποχωρούν συνειδητά, αφήνοντας πίσω τους αυτό το σαθρό πολιτικό μοντέλο. Και πώς να μη γίνει αυτό όταν βλέπεις  κάποιους «ΜΕΣΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ» όπως αυτοπροσδιορίζονται να μη σέβονται τίποτα και να αποδεικνύονται στο τέλος πολιτικά επικίνδυνοι. Είναι ανήθικο το γεγονός ότι, για να πετύχουν κάποιοι την προσωπική τους ανάδειξη σπιλώνουν μεγάλες προσωπικότητες
της αυτοδιοίκησης, όπως ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ, επειδή έτυχε να έχουν στα χέρια τους ένα έντυπο μέσο και στο τέλος να μη σέβονται αυτούς που τους βοήθησαν να φτάσουν εκεί που βρίσκονται σήμερα. Μάλιστα τώρα νομίζουν ότι πάτησαν  στέρεα στα πόδια τους  και έγιναν «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ» και «ΠΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» αλλά στην πραγματικότητα με τις ενέργειές τους αυτές και τα γραφόμενα στον τύπο, καταντάνε να γίνουν πολιτικά επικίνδυνοι.
Το σοφό ρητό εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα ‘ρθεις φαίνεται πως δεν παραδειγμάτισε τους μετεξεταστέους στην πολιτική εντιμότητα, κάνοντάς τους αλαζόνες και οδηγώντας τους σε ενέργειες κατακριτέες και ακατανόμαστες για τις οποίες κάποτε ίσως μετανιώσουν αλλά θα είναι πια πολύ αργά.  
Βλέποντας όλα αυτά οι ευαισθητοποιημένοι και συνειδητοποιημένοι πολίτες θα πρέπει να μη σκύψουν και πάλι το κεφάλι αλλά να αντιδράσουν, στέλνοντάς τους αυτοαποκαλούμενους «ΜΕΣΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ» στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η ηλικία από μόνη της δεν αρκεί για να κάνει τη διαφορά και ιδιαίτερα όταν αυτοί που την επικαλούνται έχουν δώσει τις εξετάσεις τους και έχουν αποτύχει παταγωδώς.
Σήμερα όμως καλούμαστε να επιλέξουμε τον αυριανό Δήμαρχο που θα εκπροσωπήσει όλους μας, άρα συντεταγμένα και υπεύθυνα με αποφασιστικότητα και δυναμισμό θα πρέπει να επιλέξουμε τον χαμηλών τόνων αλλά δραστήριο, αποτελεσματικό και πρωτοπόρο ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΤΖΙΔΗ τον άνθρωπο που θα ζει το σήμερα σκεπτόμενος το χθες και θα οραματίζεται το αύριο. Ένα αύριο για όλους εμάς.
Ελληνικό και Αργυρούπολη μας ενώνουν, το μέλλον μας ανήκει, ας το χαράξουμε όλοι μαζί».             
Νίκος Σπυρόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Αργυρούπολης
Ο Νίκος Σπυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου