Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ

«Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου οι κυβερνώντες μας»!

BINTEO, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Δημήτρης Καζάκης: «Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου οι κυβερνώντες μας»
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Public Χαλανδρίου, ο Δημήτρης Καζάκης και η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή, συμφώνησαν πως είναι "Μονόδρομος η ανατροπή".
Στα Public Χαλανδρίου παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης, 6ης Νοεμβρίου, το βιβλίο του "Μονόδρομος η ανατροπή" (Εκδόσεις Το ΧΩΝΙ), ο Δημήτρης Καζάκης.
Το βιβλίο προλόγισε η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή, ενώ την...
εκδήλωση συντόνισε ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, Γιώργος Χριστοφορίδης.
Το μύθο του πρωτογενούς πλεονάσματος, που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πλασάρει ως επίτευγμα, αποδόμησε μέσα σε μόλις πέντε λεπτά ο οικονομολόγος Δ. Καζάκης.
kaza222«Οι απίστευτοι απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου που μας κυβερνούν, αυτή η ληστοσυμμορία, όπως τους αποκαλώ, μας μιλά για πρωτογενές πλεόνασμα, την ίδια ώρα που η ΕΚΤ δηλώνει για την Ελλάδα το Α' εξάμηνο του 2013 έλλειμμα 12,8 δισ. έλλειμμα, δηλαδή, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μας έβαλε στο 1ο μνημόνιο» τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ.
Ο κ. Καζάκης συνέχισε σχολιάζοντας σκωπτικά και την ανακοίνωση του Αντώνη Σαμαρά για δωρεάν ασύρματο Internet (wifi): «Στουρνάρας και Σταϊκούρας πέρασαν μέσα από τον προϋπολογισμό τα χρήματα που έδωσαν στις τράπεζες και μας κάνουν τώρα τον ''περίεργο τύπο'' και μας λένε θα έχουμε πρωτογενές από το οποίο θα κονομήσουμε και wifi. Μου θυμίζει τη δήλωση του βασιλιά Λεοπόλδου του Βελγίου. Οταν οι Κογκολέζοι ζήτησαν την απελευθέρωσή τους, έστειλε τότε τα κομάντος και του έσφαξαν. Οταν, λοιπόν, του είπαν γιατί σφάζετε τους Κογκολέζους, εκείνος απάντησε: Τους προσφέραμε μεγάλη πρόοδο και δεν το δέχτηκαν. Δεν θα δείτε αχυροκαλύβα χωρίς τηλεόραση»!
Ο κ. Καζάκης υπογράμμισε παράλληλα πως η μοναδική λύση είναι η διαγραφή του χρέους, αλλιώς δεν υπάρχει προοπτική. Και τόνισε πως πρέπει ο ελληνικός λαός να ανακτήσει την αξιοπρέπεια που του έχουν κλέψει. «Μας συμπεριφέρονται όπως στα σκυλιά που τους έδεναν κονσερβοκούτια και έβγαιναν στις ρούγες. Απαιτώ (ως λαός) αυτό που μου αξίζει και όχι ό,τι περισσεύει σε αυτούς που έχουν εξουσία».
«ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ»
raxil222Το βιβλίο του Δημήτρη Καζάκη προλόγισε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή. Η κ. Μακρή υπογράμμισε πως πολλές φορές ο κόσμος τη σταματά στο δρόμο και τη ρωτά αν υπάρχει άλλη λύση. Για να τους απαντήσει πως μοναδικός δρόμος είναι η ανατροπής τους. Και να καταλήξει πως το βιβλίο του Δημήτρη Καζάκη αποτελεί «εφαλτήριο προβληματισμού, αλλά και αναζήτησης εκείνων των στοιχείων που θα μας κάνουν να αποκρυσταλλώσουμε μια αντικειμενική και ευρεία αντίληψη πέρα από τις προσπάθειες του σκοταδισμού και του φόβου, τον οποίο προσπαθούν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ να περάσουν στον ελληνικό λαό».
xris222Την εκδήλωση παρουσίασε ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ Γιώργος Χριστοφορίδης, ο οποίος υπογράμμισε πως είναι σημαντικό το βιβλίο του Δημήτρη Καζάκη να μη λείψει από κανένα σπίτι και αυτό γιατί όσες προβλέψεις και αποκαλύψεις και να έχει κάνει πάντα επιβεβαιώνονται. Παράλληλα, αναφέρθηκε και αυτός με τη σειρά του στα διαπλεκόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «κάποιοι φρόντισαν να ελέγχουν τα μέσα απόλυτα, ώστε να τροφοδοτούν τον ελληνικό λαό με μια άλλη άποψη για την πραγματικότητα. Να μας πείθουν ότι όλα αυτά γίνονται για... το καλό μας. Οτι η τρόικα είναι εδώ για το καλό μας. Οτι συνάνθρωποι μας αυτοκτονούν για το καλό μας... είναι και στο χέρι μας να αποφασίσουμε τι πραγματικά είναι για το καλό μας και από που ενημερωνόμαστε» κατέληξε.
Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με τους παρευρισκομένους να απευθύνουν ερωτήσεις στον Δημήτρη Καζάκη και τη Ραχήλ Μακρή, ενώ ο κ. Καζάκης υπέγραψε και αντίτυπα του βιβλίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου