Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.............

Στην αναμπουμπούλα η Λύκαινα χαίρετε.



Τηλεφωνικές επικοινωνίες με υπουργούς είχε σήμερα ο Σαμαράς και αφού ενημερώθηκε από τον υπουργό Οικονομικών για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ζήτησε από τους υπουργούς που εμπλέκονται με τα προαπαιτούμενα να ολοκληρώσουν άμεσα τα όσα έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα. Ουσιαστικά αυτό που ζήτησε ο Πρωθυπουργός από τους υπουργούς είναι με το που επιστρέψει η τρόικα – από το eurogroup την Παρασκευή – να είναι όλα έτοιμα από την ελληνική πλευρά. Φαίνετε ότι τον επηρέασε πάρα πολύ η δήλωση  του Ευρωπαίου αξιωματούχου περί δισεκατομμυρίων και μιλίων που χωρίζουν την Ελλάδα και τους δανειστές από μία συμφωνία και περί επανάληψης των συνομιλιών μετά το σκι των χειμερινών διακοπών», και ο οποίος υποστήριξε πως πρώτα θα κατέβει τις χιονισμένες πλαγιές και έπειτα θα ασχοληθεί με την Ελλάδα .
Σε διαφορετικό μήκος κύματος η γνωστή Ντόρα Μητσοτάκη, Μπακογιάννη, Κουβελου, κ.λ.π πρότεινε μιλώντας στον Realfm 97,8 ο πρωθυπουργός να καλέσει τη ΔΗΜΑΡ και να συζητήσουν τη σύναψη μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας, και σημείωσε ότι "Είμαστε σε μία κρίσιμη στιγμή, σε μια δύσκολη στιγμή, σε μια διπλά δύσκολη θα έλεγα, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση χρειάζεται μεγαλύτερη πλειοψηφία, την οποία μπορεί να προσφέρει ο μπάρμπα Φώτης Κουβέλης.... με το πενιχρό ποσοστό του;
Την πρόταση της θα την συζητήσουν διεξοδικά τα «παιδιά» της ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Θάνος Πλεύρης και ο Κυριάκος Βελόπουλος αύριο το μεσημέρι στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετάνια" μετά από πρωτοβουλία των ριγμένων πολιτικά  Θάνου Πλεύρη και του Κυριάκου Βελόπουλου.
Είναι γνωστό πως αποτελούν την μητσοτακική για την ακρίβεια Ντορική  τετράδα από την εποχή του ΛΑΟΣ. Οι τέσσερις τους διατηρούν ακόμα και σήμερα ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας κάτι που επιβεβαιώνεται από τα συχνά ραντεβού τους.
 Κάποιοι ετοιμάζονται  να ρίξουν τη δοτή κυβέρνηση με μοχλό τον Προϋπολογισμό η τον μερακλίδικο Ενιαίο φόρο για τα ακίνητα, πλασάροντας ότι είναι η προκλητική ανεπάρκεια της κυβέρνησης να κάνει μεταρρυθμίσεις αλλά και το προκλητικό επιτελείο του Στουρνάρα (Μπάνος, Καραβίτης και Σία) . «Ξέχασαν» όμως να πάρουν την συναίνεση της Μερκελ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται ολίγιστος, ως άλλος Ρουπακιώτης, και δεν μπορεί να μπορεί να ακουμπήσει ούτε έναν διεφθαρμένο δημόσιο υπάλληλο ή να βάλει λουκέτο σε έναν δημόσιο οργανισμό. Ο Στουρνάρας και ο ΣΔΟΕ κάνουν αέρα στους μετέχοντες στις λίστες τύπου Λαγκάρντ ενώ αδυνατούν να διασταυρώσουν τα στοιχεία που αφορούν τα εμβάσματα ύψους 300 δις ευρώ από 700.000 εμβασματούχους τα οποία φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό (σχετική καταγγελία της Κίνησης των 75).
Την ώρα λοιπόν που η ομάδα Στουρνάρα ξεσπάει στους αδύνατους από τους πολίτες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει μηδενικό έργο, οι ξένοι έχουν αγανακτήσει και δεν γουστάρουν  να ασχοληθούν σοβαρά πλέον με την Ελλάδα.
Μέσα σε αυτό το κλίμα η Ντόρα Μπακογιάνη βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει να επιστρέψει στην συγκυβέρνησηη ΔΗΜΑΡ, δηλαδή να ξαναφάμε τη μάπα κάτι τύπους σαν τους Μανιτάκη-Ρουπακιώτη και άλλα ταλέντα. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου