Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΥΖΥΓΟ ΒΙΒΙΑΝ  === Σύμφωνα με ανάρτηση του briefingnews.gr  η γυναίκα του υπουργού εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου, Βίβιαν, δραστηριοποιείται και αυτή στον χώρο του διαδικτύου  και πουλάει προϊόντα από μοναστήρια.
  === Του Αντώνη Μπελούση
  === Εδώ και καιρό κάνει επαφές με μοναστήρια σε όλη την Ελλάδα για να συμφωνήσει με τους ηγούμενους των μοναστηριών συνεργασία προώθησης των προϊόντων τους.
   === Δημιουργεί λοιπόν ένα πόρταλ μέσα από το οποίο θα διαφημίζονται τα προϊόντα των μοναστηριών και θα πωλούνται με παραγγελίες μέσα από αυτό. Ήδη έχει κάνει επαφές με αρκετές μονές και προχωρά  στην συμφωνία που θα της δώσει την δυνατότητα να εμπορευθεί τα χειροποίητα αντικείμενα , τις εικόνες αλλά και προϊόντα όπως το μέλι τους , το κρασί τους και  οτιδήποτε μοναστηριακό . Καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει κυρίως στο εξωτερικό που έχουν μια αδυναμία στα ελληνικά προϊόντα και μάλιστα στα μοναστηριακά.
  === Την πιθανότητα να της αρνηθούν τα μοναστήρια την συνεργασία δεν την θεωρούμε πιθανή μιας και είναι κυρία υπουργού και μάλιστα εξωτερικών.
   === Καλές δουλειές λοιπόν και μην αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω! Ξέρετε εσείς. Κάθε υπουργείο έχει και τα καλά του!!!!
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Κάθε πρόσθετη, αλλά διασταυρωμένη πληροφορία, δεκτή…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου