Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ......................ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Eπιτέλους, τα γέρικα βουβάλια, που απολάμβαναν το θέαμα από την εξέδρα σκοτώνονται στο κέντρο του Κολοσσαίου!





Επιτέλους, πόλεμος μέχρις εσχάτων.Κυβέρνηση, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, νταβατζήδες, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Ρώσοι, Αζέροι, Αμερικανοί, Γερμανοί σε έναν πόλεμο δίχως αύριο. Ζούμε ένα συναρπαστικό καλοκαίρι και είναι από τις λίγες φορές που και τα γέρικα βουβάλια έχουν εγκαταλείψει την εξέδρα από την οποία απολάμβαναν ωσάνΝέρωνες το υπερθέαμα με την πλέμπα να τρώει τις σάρκες της και δίνουν μάχη επιβίωσης στο κέντρο του Κολοσσαίου.
Μέσα σε όλα θυμήθηκε να στείλει προκήρυξη 19 σελίδων και η Οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών»  η οποία ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ  κατά των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού στις 14 Ιανουαρίου. Δεν φτάνει που το RPG ήταν στρακαστρούκα και οι ίδιοι ατζαμήδες, έχουν στην παρέα και κάποιον καταπιεσμένο αναλυτή που κάθεται και γράφει 19 δελίδες κείμενο, το οποίο ο μόνος Ελληνας που το διάβασε ως το τέλος θα πρέπει να είναι ο Ντάνος Κρυστάλλης. Ούτε καν η Αντιτρομοκρατική. Η παρουσία αναλυτή και συγγραφέα προκηρύξεων σε μια «τρομοκρατική» οργάνωση που πρωτοεμφανίζεται το 2013 είναι επιζήμια μια και στερεί από την ομάδα έναν «εργάτη του πεδίου», όπως θα παρατηρούσε και ο Βύρων Πολύδωρας. Μια καινοτόμα τρομοκρατική οργάνωση θα άφηνε τα ίδια τα χτυπήματα να μιλούν από μόνα τους αντί να γράφει ο κάθε καταπιεσμένος τις παπαριές του. Γύρευε τι θα γινόταν για παράδειγμα αν αντί το RPG- που θέλει τον μάγκα με το τρίκυκλο για να να το μεταφέρει- χρησιμοποιούσαν αυτά τα τηλεχειριζόμενα αεροπλανάκια του αερομοντελισμού τίγκα στο εκρηκτικό, όπως γράφει στο βιβλίο του ο Αυστραλός συγγραφέας Τζακ Πάρσον Jr.
Τέλος πάντων. Με ενδιαφέρον παρακαλουθούμε τις τελευταίες μέρες το αντιπολιτευτικό κρεσέντο του Σταύρου Ψυχάρη του Αγίου Ορους, ο οποίος βάλει κατά ριπάς με στόχο το Μαξίμου αλλά αφήνει να διαφανεί και η δική του αγωνία για το αύριο. 
Σε περίπτωση που πουληθεί ο ΟΠΑΠ να περιμένετε να πέσουν σαν χάρτινοι πύργοι τα διαλεκόμενα ΜΜΕ της μεταπολίτευσης. Αυτό θα είναι ίσως το μόνο φιλολαικό επίτευγμα της Τρόικας. Οσο αφορά τον ίδιο τον ΟΠΑΠ τώρα ο ρόλος του Σαμαρά (που έχει δώσει υποσχέσεις τόσο στον Μελισσανίδη όσο και στον Κόκκαλη) θα είναι κρίσιμος για την τύχη της αποκρατικοποίησης. Ρόλο θα παίξει και η σημασία που έχει για την Intralot η υπογραφή των συμφωνιών για τα Λαχεία και το Τεχνολογικό πάροχο  προκειμένου να πιστοποιήσει μελλοντικούς τζίρους, κατά την αναχρηματοδότηση υποχρεώσεων της.
Στην ελληνική επικαιρότητα βρίσκονται τόσο ο Σόρος, όσο και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ μια και κορυφαία στελέχη από το Governance της τελευταίας εμπλέκονται στο συναρπαστικό παιγνίδι της πώλησης τραπεζών.  Ολα αυτά σημαίνουν ότι η Οικονομία έχει επικρατήσει πλήρως της πολιτικής και στην ουσία κυβερνάνε τεχνοκράτες και οι πολιτικοί έχουν περάσει σε βοηθητικούς ρόλους. Αυτό είναι που δεν θέλει να κατανοήσει η Αριστερά στην Ελλάδα. Μανιτάκηδες, Ρουπακιώτηδες, Μπαλάφες, Λαφαζάνηδες, Στρατούληδες και σια δεν κάνουν ούτε για πάνελ της ΕΡΤ με παρουσιαστή τον συγχωρεμένο Γιώργο Κάρτερ στα διαλλείμματα του Λουνα Παρκ με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουικ. Γι΄αυτό όπως γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας θα τους πάρει το μαγαζί ο Βαρουφάκης.Το ίδιο θα συμβεί και με τα παρωχημένα κόμματα όπου κι αν τοποθετούνται ιδεολογικά. Από αυτή την άποψη ένας από τους πιο ενημερωμένους στα οικονομικά είναι ο Καμμένος, ο οποίος πήρε στη Βουλή το σκαλπ του αμήχανου Στουρνάρα. Απλά ο ένοπλος σύντροφος Πανάρας θα πρέπει να προσέχει γενικότερα για να μην τον παίρνουν χαμπάρι τα Wikileaks.
Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου