Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟY ECOFIN...

...ΓΙΑ ΤΙΣ  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...
Δικαιωμένος δηλώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά την απόφαση του Ecofin για τις καταθέσεις στις τράπεζες.
«Χθες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήμασταν ...
επικινδυνολόγοι και λαϊκιστές που είπαμε την αλήθεια για το κούρεμα των καταθέσεων που έχουν συμφωνήσει τρόικα και συγκυβερνώντες», σημείωσε ο κ. Καμμένος και εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
«Ο κ. Στουρνάρας αφού δεν απαντούσε για τα “ακούρευτα” ομόλογα που πλήρωσε και θα πληρώσει από την περιουσία του ελληνικού λαού στους κερδοσκόπους, εξαθλιώνοντας ομολογιούχους και ταμεία και αγνοώντας τη Βουλή, διέψευσε αυτό που είχε προσυμφωνήσει» είπε και κατέληξε:
«Σήμερα δικαιωνόμαστε με την απόφαση. Καλούμε τον Ελληνικό λαό, όλους τους πολίτες, να σταματήσουμε τώρα τη δήμευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας».
Σημειώνεται πως οι ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών κατέληξαν χθες σε συμφωνία - συμβιβασμό σχετικά με τους νέους κανόνες που θα αφορούν την εκκαθάριση των προβληματικών τραπεζών, χωρίς να προκληθεί αναταραχή και χωρίς να επιβαρυνθούν οι φορολογούμενοι.
Σύμφωνα με το σχέδιο, το βάρος της διάσωσης θα επωμίζονται οι μέτοχοι, οι ομολογιούχοι και οι καταθέτες με περισσότερα από 100.000 ευρώ. Οι αποταμιεύσεις, ωστόοσ, κάτω των 100.000 ευρώ θα είναι εγγυημένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου