Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΤΑ...............ΜΥΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεφτέρι Στη Γεωγραφία Ο Άδωνης, Στην Αριθμητική Ο Καψής

Ξεφτέρι στη Γεωγραφία ο Άδωνης, στην Αριθμητική ο Καψής

Είναι απαραίτητο ένας υφυπουργός Ναυτιλίας να ξέρει Γεωγραφία; 
Π.χ., να ξέρει ότι η Ελβετία δεν διαθέτει στόλο; 
Διόλου απαραίτητο δεν είναι, αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει υποστηρίξει, με ατράνταχτα στοιχεία, ότι το...
Εκουαδόρ και ο Ισημερινός είναι δύο ξεχωριστά κράτη και ας λένε ό,τι θέλουν οι άτλαντες. 
Κι επειδή στη Γεωγραφία ο Άδωνης δεν τα πήγε καλά, τον διόρισαν υπουργό Υγείας, υποθέτοντας ότι τα θέματα υγείας τα παίζει στα δάχτυλα. 
Όσο για τον Χρυσοχοϊδη, που ψήφισε το Μνημόνιο χωρίς να το έχει διαβάσει (όπως ο ίδιος παραδέχτηκε), η ειλικρίνειά του επιβραβεύεται με την ανάθεση του υπουργείου Μεταφορών.
Είναι απαραίτητο ένα υφυπουργός υπεύθυνος για τη Δημόσια Τηλεόραση να ξέρει πόσοι δημοσιογράφοι απασχολούνται στην ΕΡΤ; 
Όχι βέβαια. Σε άρθρο του στο «Έθνος», στις 21.6, ο Παντελής Καψής γράφει ότι στην ΕΡΤ απασχολούνται περίπου 800 δημοσιογράφοι. Πριν δύο μήνες, σε συνέντευξη Τύπου, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ παρουσίασαν στοιχεία που δείχνουν ότι οι δημοσιογράφοι στην ΕΡΤ είναι 661. Δεν βαριέστε, 139 κεφάλια έξω έπεσε ο έμπειρος δημοσιογράφος και νυν υφυπουργός.
«Η δημόσια τηλεόραση δεν θα γίνει παραμάγαζο της κυβέρνησης», ήταν μια από τις πρώτες δηλώσεις το Π. Καψή μόλις ανακοινώθηκε η υφυπουργοποίησή του.  (Και τι έκπληξη: η δήλωση έγινε στο Mega.) 
Πράγματι, αφού η κυβέρνηση είναι παραμάγαζο των επιχειρηματικών συμφερόντων, ο νέος ραδιοτηλεοπτικός φορέας ΔΕΝ θα είναι παραμάγαζο της κυβέρνησης, αλλά κατευθείαν των συμφερόντων που η κυβέρνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου