Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ

Η αθλιότητα της δημοσιογραφίας σε όλο της το μεγαλείο - Έτσι είναι κύριε Τέλλογλου... έτσι είναι και ας μην το νομίζετε...και ας μην σας αρέσει...

Παρακαλούμε κάποτε σε αυτήν την χώρα όταν κάποιος με δημόσιο βήμα «πετάει» 
κάποια είδηση, να την συνοδεύει με ονόματα και διευθύνσεις 

Γράφει ο Εl Sito

Ο Τάσος Τέλλογλου (από ρεπορτάζ: alfavita.gr) "ανακαλύπτει" ότιπερισσεύουν 25.000 εκπαιδευτικοί,  οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει επιτέλους να μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες."
(στοιχεία φώτο αριστερά)*

Τι είδους έρευνα έκανε και που βρήκε αυτά τα στοιχεία;

Αυτά και άλλα λέει στο ΣΚΑΪ και μάλιστα τονίζει ότι π.χ. πολλοί πληροφορικοί δεν πατάνε καν στα σχολεία!

Η αθλιότητα της δημοσιογραφίας σε όλο της το μεγαλείο.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:
 Με την ίδια αυθαίρετη και χωρίς βάθος και αξιοπιστία ρητορική τοποθέτηση για δήθεν ενημέρωση των πολιτών θα μπορούσαμε και εμείς να υιοθετούμε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και υποθετικές ειδήσεις με τον "αν", "μήπως", και στο τέλος το γνωστό ερωτηματικό (;) της λάσπης και "όποιος κατάλαβε - κατάλαβε, όποιος τσίμπησε - τσίμπησε".
Για παράδειγμα (στην επιλογή της φωτογραφίας) βρήκαμε τυχαία έναν συλλογισμό: "...Κάνω τον εξής συλλογισμό, αν λέω, αν ας πούμε για παράδειγμα το Αμερικανικό κράτος, λέμε αν, ήθελε να εξαγοράσει στην Ελλάδα κάποιους δημοσιογράφους, λέμε τώρα, ώστε να περνάνε την πολιτική τους και ενδεχομένως να στήσει ένα δημοσιογραφικό μηχανισμό στήριξης και επιβολής των θέσεων του, ποιους δημοσιογράφους ενδεχομένως θα εκμίσθωνε; Εγώ αν ήμουν στην θέση τους θα διάλεγα Π. και Τέλογλου Τι αξιοπιστία και τι βάρος είχε αυτός ο συλλογισμός του φίλου "ELLEPOLIS" αν δεν είχε ερωτηματικό και την απαραίτητα αιτιολογία:   "Αλλά αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν, όχι, όχι, δεν έχω στοιχεία ο συλλογισμός είναι απολύτως αστήρικτος. Ζητάω συγγνώμη και που μου πέρασε από το μυαλό. Το περίεργο είναι ότι όσο και να σκέφτομαι δεν μπορώ να φανταστώ έτσι με την πρώτη ένα άλλο όνομα, περίεργο!" Δυστυχώς... Αυτά που λέει, ο εν λόγω Τέλλογλου, στο ΣΚΑΪ και μάλιστα τονίζει ότι π.χ. "πολλοί πληροφορικοί δεν πατάνε καν στα σχολεία!" Είναι η Μέγιστη γκεμπελίστικη  αθλιότητα της δημοσιογραφίας σε όλο της το μεγαλείο. Βέβαια για ότι αφορά τους δημοσιογράφους -κυρίως δημοσιόλογους- μπορεί να φανεί και ως συκοφαντία ή κακή κριτική και κακοήθεια, αλλά για ότι αφορά μεγάλες κατηγορίες επαγγελμάτων και υπηρεσιών, τότε οι παπαγαλιστές εγκάθετοι των ΜΜΕδων στα τηλεβίζια φτύνουν χολή και στα έντυπα αντί μελάνης δηλητήριο, χωρίς καμία επίπτωση ή έγκλιση από τα αρμόδια όργανα της δεοντολογίας και του κράτους δικαίου. Δυστυχώς αυτός ο λαός δεν έχει διάθεση να δει εκτός από τον κλειστό περίγυρό του (ατομικό και οικογενειακό), και περιμένει την σειρά του αδιαμαρτύρητα έναν "Αγά να τον σφάξει" ή έναν "Μεσσία να το σώσει"... ίσως για την "συν Αθηνά και χείρα κίνει" και το "...εκτός από την Αθηνά, κούνα και τα χέρια σου"... είναι μακρυά εκείνη η ελληνική παιδεία που δεν δόθηκε στα σχολικά κτήρια από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία (εκτός ελαχίστων εκπαιδευτικών που πλήρωσαν την αυθάδειά τους να μορφώσουν με ελεύθερες απόψεις τους μαθητές του...)

Έτσι είναι κύριε Τέλλογλου... έτσι είναι και ας μην το νομίζετε...και ας μην σας αρέσει...

(*) Ποιοι, πως, από ποιες κυβερνήσεις και πότε έγιναν υπεράριθμοι όλοι αυτοί; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου