Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ


Άλιμος, 12.03.2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία μεγάλου αριθμού Αλιμιωτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, το Αποκριάτικο Γλέντι που διοργάνωσε ο Δήμος Αλίμου, στην Αγορά της Θουκυδίδου
            Την εκδήλωση άνοιξε ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Στησίχορος με παραδοσιακούς αποκριάτικους χορούς από το παιδικό του τμήμα και συνέχισαν με κέφι χορεύοντας με το παραδοσιακό «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ».
            Τη σκυτάλη πήρε ο Αθλητικός Σύλλογος «ΓΑΙΑ» με μια εντυπωσιακή επίδειξη Τάε Κβο Ντο και οι ρυθμοί ανέβηκαν με χορούς Jumba από τον ίδιο Όμιλο.
            Η συνέχεια άνηκε στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου και ακολούθησε το εφηβικό τμήμα του Στησίχορου που ξεσήκωσε τους δημότες που συμμετείχαν.
            Οι εμφανίσεις των συγκροτημάτων έκλεισαν με το χορευτικό συγκρότημα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών που προσκάλεσε ο Σύλλογος Περιοχής Κυθηρίων
            Μεταξύ των εμφανίσεων των συγκροτημάτων οι φιγούρες του Τουϊτυ και του Συλβέστερ, μαζί με Κλόουν και ξυλοπόδαρο, διασκέδασαν και παρέσυραν στα παιχνίδια τους μικρούς και μεγάλους.
            Παρόν στις εκδηλώσεις και ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, καθώς και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου