Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΕΠΙΠΕΔΟΥ...............


Δεν ήταν ένα τσούρμο ερασιτέχνες, ήταν ένα τσούρμο απατεώνων επιπέδου - Το πλιάτσικο είναι μικρή λέξη για τη Λαϊκή. Είχαμε μία εισβολή απατεώνων...

Ευθύνες και στον Έλληνα πρωθυπουργό επέρριψε, μέσω του σταθμού μας, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου (ηχητικό)
Ευθύνες και στον Έλληνα πρωθυπουργό επέρριψε, μέσω του σταθμού μας, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.Είπε ότι «αν και γνώριζε τις ευθύνες της Ελλάδας, αρνήθηκε να συμβάλλει στην ανακεφαλοποίηση των τραπεζών στη χώρα μας (Κύπρου)».
«Η τεράστια πλεκτάνη σε βάρος της Κύπρου δεν μπορεί να έγινε μόνο από ξένους.
Αγοράστηκαν ομόλογα δις από δευτερογενείς αγορές. Όλοι ξεπουλούσαν και κάποιοι στην Κύπρο αγόραζαν. Ανεπάρκεια ή κάποιοι έβαζαν στους...
λογαριασμούς τους μίζες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για ευθύνες για το πρόβλημα της Κύπρου:
«Διορίσαμε ένα τσούρμο ερασιτέχνες στα συμβούλια των τραπεζών και μας έφεραν στο σημείο που μας έφεραν.
Δεν ήταν ένα τσούρμο ερασιτέχνες, ήταν ένα τσούρμο απατεώνων επιπέδου.»
Δηλώσεις-βόμβα στον Αlpha 989 του προέδρου της Επιτροπής Θεσμών της κυπριακής Βουλής, Δημήτρη Συλλούρ. (ηχητικό)
"Το πλιάτσικο είναι μικρή λέξη για τη Λαϊκή. Είχαμε μία εισβολή απατεώνων στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, που ολοκληρώθηκε με τσουνάμι από τρόικα και Γερμανία", είπε χαρακτηριστικά.
Έκανε λόγο για "Έλληνες ηθικούς αυτουργούς", προσθέτοντας πως κάποιοι πλούτισαν κι άλλοι θα συνεχίσουν να πλουτίζουν με τη μεταφορά των τραπεζών στο ελλαδικό σύστημα.
Όπως είπε, εντός της ημέρας θα στείλει επιστολή στην Κεντρική Τράπεζα ώστε να δοθούν στην επιτροπή θεσμών τα ονόματα όσων έβγαλαν μεγάλα ποσά από τις κυπριακές τράπεζες, ενώ θα διερευνηθούν και ευθύνες ατόμων από την Ελλάδα.
Από  alpha989, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου