Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟ



Αργύρης: «Εδω βρίζουν τον Παπανδρέου με τον οποίο έτρωγαν κι έπιναν σε μένα θα σταματήσουν;.»

Απάντηση στην έμμεση πλήν σαφή επίθεση που δέχθηκε από τον Θεόδωρο Πάγκαλο και ορισμένους βουλευτες για το θέμα των περιέργων μειώσεων  των καταθέσεων 11 βουλευτών  ως και 400.000 ευρώ, έδωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής αρμόδιος για τα «πόθεν έσχες» Βαγγέλη Αργύρης. 
Λίγη ώρα νωρίτερα ο  κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ανακοίνωση της αντιπροεδρίας είχε κάνει λόγο για  «ακατανόμαστες ακριτομυθίες ανεθυνοϋπεύθυνων». «Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη της σύγχυσης»απάντησε ο κ. Αργύρης και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι Ηπειρώτης και όχι .......
Αρβανίτης και το ηπειρώτικο κεφάλι γυρνά πρώτα προς τα πίσω και μετά προς τα μπροστά.Για το εάν είναι δίκαιη ή άδικη η κριτική που δέχτηκα θα φανεί. Ήρθαν πολλοί και με βρήκαν και γκρίνιαζαν ότι στοχοποιούνται, άκουσα και τις δηλώσεις του Πρωτόπαπα, τι να κάνουμε; Έχουμε και πολιτικά καλλιστεία. Μέχρι χθες τρώγανε και πίνανε μαζί με τον Παπανδρέου και σήμερα τον βρίζουν, σε μένα θα σταματήσουν;».
Ο  κ. Αργύρης υποστήριξε πως η επιτροπή «έχει ζητήσει από τους ορκωτούς λογιστές να ταυτοποιήσουν τους 11 και σε λίγες ημέρες θα έχουμε τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου