Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ.....



Κόβει γαλλικά αυτοκίνητα η ‘Αγκυρα για αντίποινα…

«Aποφασιστικότητα» θέλει να δείξει η Τουρκία έναντι της Γαλλία λόγω της ψήφισης του νομοσχεδίου που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων.. ‘Ετσι ξεκίνησε εφαρμογή κυρώσεων εναντίον της Γαλλίας: Η Διεύθυνση Ασφαλείας της Τουρκίας φέρεται να αποφάσισε τον αποκλεισμό των γαλλικών αυτοκινήτων για τις ανάγκες της....




αστυνομίας. Η ‘Αγκυρα είχε αποφασίσει ήδη να αγοράζουν αυτοκίνητα Peugeot 508 για τη φιλοξενία επισήμων -VIP – αλλά μετά την κρίση που ξέσπασε εμφανίστηκε οτι έχει αποφασιστεί η ακύρωση της παραγγελίας για αυτό το λόγο.

Παράλληλα λέει, οι γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες θα αποκλειστούν από μελλοντικούς διαγωνισμούς. Στοχος ειναι και η διεθνής κοινότητα αλλά και η εσωτερική σκηνή – δηλαδή οι τούρκοι πολίτες να νομίσουν ότι έχουν «σκληρή Κυβέρνηση» στα λεγόμενα εθνικά θέματα….

Βεβαίως όσοι ξέρουν την Τουρκική διπλωματία – την οθωμανική δηλαδή -πιστεύουν ότι για κάποιο άλλο λόγο πάρθηκε η απόφαση και εκμεταλλεύονται την συγκυρία για να περάσουν ένα μήνυμα.

Π χ .ίσως ακούσετε ότι θα αγορασθούν τουρκικής κατασκευής οχήματα….

Οτι θα το κρατήσουν το πείσμα θα το κρατήσουν, αλλά σε ρήξη, λένε αρκετοί, δεν θα πάνε.

Παιγνιδάκια για μεγάλα παιδιά ,αλλά έτσι κι αλλιώς καλό είναι κάποιοι από τους κυβερνώντες στην Ελλάδα να παίρνουν μαθήματα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου