Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΤΟΥΣ ΈΚΛΑΙΓΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑΧΏΝΑΝ


ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΕΘΑΒΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Όλη την μέρα φυλάει το νέο κοιμητήριο, που είναι παράνομο, η αστυνομία για να μην γίνονται ενταφιασμοί.
Το βράδυ όμως, που βγαίνουν οι “βρυκόλακες» στο βουνό έθαψαν  νεκρό, χωρίς φόβο και πάθος.
Αυτά τα μακάβρεια έγιναν στην Γλυφάδα και τα είπε δημόσια στο Δ.Σ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Καμία απάντηση  από τον Δήμαρχο, για το παράνομο της βραδινής ταφής, εκτός ότι το ήθελε ο γιος της θανούσης, (λέγοντας και το όνομα), και βέβαια ότι το θέλουν όλοι οι δημότες της Γλυφαδας και ας είναι αυθαίρετο.

Η Πρόεδρος!!!
Ήρθαν για να μιλήσουν στο Δ.Σ οι Πρόεδροι των 2 Συλλόγων Επαγγελματιών Γλυφάδας και Ελληνικού, για το παζάρι- πανηγύρι που στήθηκε στον παράδρομο της Βουλιαγμένης, και το οποίο πλήττει τα εμπορικά καταστήματα και των δύο πόλεων.
Η Πρόεδρος όμως δεν άφησε τους δύο εκπροσώπους των επαγγελματιών να μιλήσουν. Με το έτσι θέλω τους «φίμωσε» το στόμα, και οι δύο Πρόεδροι της φώναξαν λίαν επιεικώς «πολύ Δημοκρατική Διοίκηση έχετε στην Γλυφάδα». Στα πίσω έδρανα οι πολίτες φώναζαν, «μα στην δικτατορία γυρίσαμε, και κούναγαν το κεφάλι».
Το κατακριτέο είναι ότι ο Δήμαρχος, δεν αντιδρά καθόλου στην τακτική αυτή της προέδρου, σκύβει το κεφάλι, και σιωπά, ως μην παρών. Και αυτή η αποχή, δια της σιωπής ή της μη επέμβασης γίνεται επιλεκτικά και κατά το δοκούν.


Σχολιασμός
Ισονομία και ισότητα, λέξεις και έννοιες που έλεγε ο Δήμαρχος από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και τα πίστεψε ο κόσμος.
Ιδίως η ισότητα σε αυτόν το Δήμο κάνει «πανηγύρι»!!!
Πρώτον: η ΑΙΧΜΗ δεν αναφέρθηκε ποτέ στο σαιτ του Δήμου σκόπιμα(;) όπως οι άλλες, ως  εφημερίδα έντυπη και ηλεκτρονική, ενώ παίρνει δελτία τύπου κανονικά ως υπάρχουσα εφημερίδα, διότι  τους εξυπηρετεί!!
Οι οχλήσεις μου είναι συνεχόμενες στην αρμόδια υπάλληλο δημοσιών σχέσεων, αλλά  ουδεμία  διόρθωση έγινε.
Δεύτερον: οι επιτετραμμένοι διορισμένοι σε θέσεις, που προβλέπει ο Νόμος βέβαια, αλλά θα μπορούσαν και να μη καλυφθούν λόγω των οικονομικών της Ελλάδας και του ΔΝΤ, για να εξυπηρετηθούν κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι δεν ανήκουν στην κατηγορία της αντικειμενικής επιλογής προσωπικού, αλλά σε άλλη λογική. Την λογικής της ελληνικής νοοτροπίας των πολιτικών. Και θα επανερχόμαστε σε αυτή την τακτική της εξυπηρέτησης, που κατέληξε την χώρα εκεί που τώρα είναι!!!
Με αυτά και άλλα πάει η ισονομία - ισοτιμία και ισότητα που λέει αυτή η ρημάδια η Δημοκρατία, και που κατά κόρον ακούγαμε πριν να αναλάβει  την διοίκηση η παράταξη του κ. Κόκκορη.
«Τώρα βλέποντας τα περασμένα μεγαλ-εία-(όσχημα) …και διηγόντας τα να κλαις, μετράς πόσα γεμίζει ο κορβανάς  από τα απομεινάρια του ελληνικού δανεικού πλούτου!!»

Οι Μ.Κ.Ο και πως τα «κανονίζουν»
Το καινούργιο εύρημα του ΠΑΣΟΚ, είναι οι συμμετοχή των ΜΚΟ σε προγράμματα  της ΕΣΠΑ της ευρωπαϊκής ένωσης.
ΜΚΟ σημαίνει μη οργάνωση που δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Αλλά για να αποκτήσουν οι ΜΚΟ στόχο και ενδιαφέρον, η Βουλή των Ελλήνων με πρωτεργάτη το ΠΑΣΟΚ τους έδωσε το δικαίωμα να παίρνουν τα προγράμματα της Ευρώπης, που έχουν πολύ χρήμα και να τα μοιράζουν στους φορείς που θέλουν να συμμετέχουν.
 Ο Δήμος Γλυφάδας θέλει να συμμετέχει σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ψυχική υγεία των παιδιών, αξίας 250.000. Για να το πάρει, αν το πάρει, θα περάσει από την ΜΚΟ «Φαιναρέτη» (ταιριάζει το όνομα), η οποία θα διεκπεραιώσει τον φάκελο του Δήμου και όλα τα περαιτέρω σχετικά.
Η  αντιπολίτευση δεν το ψήφισε και ο κ. Βαρβιτσιώτης ήταν αρνητικός στην όλη αυτή εμπλοκή των ΜΚΟ στα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

60 εκ. ο Προϋπολογισμός
Με 60 εκατομμύρια προϋπολογισμό ήρθε στο Συμβούλιο για ψήφιση η Διοίκηση.
Ως απλώς διαχειριστικό χωρίς στόχους, έργο και κοινωνικό πρόσωπο χαρακτηρίστηκε από την αντιπολίτευση και αναφέρθηκε ότι ο Δήμαρχος παρά τις εξαγγελίες που  έκανε για τις αναθέσεις την προηγούμενη 4ετία, τώρα επιδίδεται στις  απευθείας αναθέσεις  έργου χωρίς μεγάλους διαγωνισμούς, αξίας 636. 000 ευρώ, και σπατάλησε 350.000 ευρώ σε μελέτες σε έργα που πληρώθηκαν πριν καν να ψηφισθούν από το Δ.Σ και την Ο.Ε. Παράλληλα ο Δήμος μένει χωρίς Νομική υπηρεσία με πολλές αναθέσεις δικαστηρίων  σε  επιλεγμενους εξωτερικούς δικηγόρους σπαταλώντας μεγάλα ποσά του Δήμου.
  
(ακολουθούν τα βίντεο)













1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ Η ΑΝ ΘΕΛΕΥΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή