Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΤΣΑΚΑ ΘΕΕ.......



O Τσάκας «κρατάει» Χριστοδουλόπουλο, Νίνη και Σιμάο

Προβληματισμός για τα συμβόλαια των Χριστοδουλόπουλου, Νίνη και Σιμάο που λήγουν υπάρχει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Βλάσης Τσάκας έστειλε μήνυμα στους τρεις ποδοσφαιριστές να κάνουν λίγο υπομονή! Ο εκπρόσωπος των υποψήφιων επενδυτών στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα....




με την εφημερίδα «Goal» επικοινώνησε με τους μάνατζερ των παραπάνω ποδοσφαιριστών και τους ζήτησε να κάνουν λίγο υπομονή μέχρι να τελειώσει το θέμα της μεταβίβασης μετοχών των «πρασίνων» στους Σαουδάραβες.

Ο Τσάκας φέρεται να ρώτησε τους εκπροσώπους των τριών παικτών ποιες είναι οι σκέψεις τους αλλά και τις οικονομικές απαιτήσεις τους για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό.

«Μην κλείσετε σε άλλες ομάδες μέχρι να μιλήσουμε. Κάντε λίγο υπομονή και μην υπογράψετε αλλού μέχρι τις 20 Γενάρη, οπότε κι αναμένουμε να ολοκληρωθεί οριστικά το deal του σαουδαραβικού fund με την πλευρά Βαρδινογιάννη. Τότε θα μπορέσουμε να τα πούμε πιο επίσημα για τα οικονομικά και να είστε σίγουροι ότι θα τα βρούμε», φέρεται να είπε ο Τσάκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου